Releasy-sociala-medier

Bli social med oss!

Vi på Releasy älskar att träffa och knyta kontakt med nya människor och vill att det ska vara enkelt att komma i kontakt med oss. Därför har vi valt att vara aktiva på flera sociala kanaler.

Vi vill även vara ett företag som står för transparens och att det ska vara enkelt att få en bild av oss som företag.

Följ oss gärna på våra sociala kanaler och integrera gärna med oss!

 

Instagram

På vårt Instagram-konto kan du ta del av vardagsbilder från våra kontor i Linköping, Borås, Stockholm, Borlänge och Barcelona. Här uppdaterar flera olika personer med olika roller flödet, såsom kundserviceagenter, teamledare, HR-personal och marknad.

knapp

Till Instagram >>

Facebook

Facebook är idag fortfarande den största och populäraste sociala media kanalen i Sverige. Även om ökningen av antalet nya användare har mättats av mot tidigare enorma tillväxt, så är Facebook fortfarande en viktig plattform för vår målgrupp.

Här kan du ta del av nyheter, aktuella händelser och tillgängliga tjänster.

Om du vill veta mer om oss, är facebook en bra kanal för att lära känna oss närmre och ställa frågor.

knapp

Till Facebook >>

linkedin

LinkedIn

På LinkedIn kan du ta del av affärsuppdateringar kopplade till vårt företag. LinkedIn är även en bra plattform om du önskar att utöka ditt professionella nätverk och knyta kontakt med oss.

 

knapp

Till LinkedIn >>


 

 

Youtube

Film har blivit ett alltmer tilltaget och populärt media, både i kommunikation, marknadsföring och rekrytering för företag. Vi på Releasy tycker att rörlig media är ett fördelaktigt medium för att kommunicera. Därför har vi en youtube-kanal där vi samlar all produktion.

Följ oss gärna där för att ta del av information, medarbetarberättelser och mycket mera.

knapp

Till YouTube >>