Om Releasy

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har företaget samlat på sig en solid expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.

Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm.

Under de senaste två åren har omsättningen mer än fördubblats och antalet medarbetare ökat till 1000. Kunder till Releasy är stora, välkända företag inom ett flertal branscher såsom resor, TV & streamingtjänster och telekom. Ett exempel på en av Releasys kunder är Trafikförvaltningen, en upphandling som Releasy tilldelades 2015. Uppdraget innebär att Releasy har ett helhetsansvar för SL Kundtjänst, SL Center, Färdtjänst Kundtjänst samt Waxholmsbolagets kundtjänst och terminaler. Andra uppdragsgivare inkluderar bland andra C More, Telia och Halebop.

Releasy eftersträvar alltid att tillsammans med sina kunder driva utvecklingen i branschen, med fokus både på kostnadseffektivitet och ökat kundvärde i varje kundkontakt. Företaget präglas av innovativitet, där inget problem är för litet och inget behov är för stort. Releasy är alltid lösningsorienterade och lyhörda i varje kontakt. Genom att behandla uppdragsgivares kunder som sina egna kan Releasy vara proaktiva och se möjligheter. Oavsett hur, varför eller när du kommer i kontakt med bolaget, ska det vara enkelt. Målet är att du och dina kunder alltid ska erhålla den bästa kundupplevelsen.

 

Indicate me
I syftet att säkerställa effektivitet, kvalité och kundnöjdhet har Releasy bildat dotterbolaget Indicate me. Indicate me erbjuder moderna digitala webbtjänster som hjälper företag till förbättrad kvalité, kundnöjdhet och högre lönsamhet i sin kundservice. Användare av Indicate me’s verktyg inkluderar företag såsom Ving, C More och Releasy. Releasy använder sig av verktyget för att mäta sin kundservice och för att garantera leverans av högsta möjliga servicenivåer. Samtliga uppdragsgivare till Releasy kan genom Indicate me följa sin kundservice resultat och utvecklingen av den.

Ägare
Releasy ägs av Pulsen AB som är ett av Sveriges största IT-företag och grundades 1964. 2016 omsatte koncernen 2,3 miljarder. Pulsen AB erbjuder IT-tjänster och produkter för flera olika behov. Den gemensamma nämnaren är att bolagets lösningar hjälper kunder att effektivisera sin verksamhet – oavsett mål.

Johan Frodell, VD
Johan Frodell, VD, Releasy


Kunder till Releasy inkluderar stora välkända varumärken:

tv4
sl-stockholmslokaltrafik
mcdonalds
Hemnet
cmore

“Releasy är lätta att samarbeta med, lyssnar och kommer med idéer.  Agenterna vill ständigt lära sig nya saker och hanterar frågor på ett bra och trevligt sätt.”

– Sofia Dalmalm, Ansvarig kundsupport, Hemnet

Den bästa kundupplevelsen

Det ska vara enkelt att vara kund. Oavsett när, hur eller varför du kommer i kontakt med Releasy ska du känna dig väl omhändertagen. Vi eftersträvar alltid att leverera mer än vad du förväntar dig och hos oss är du och dina kunder vår högsta prioritet.

kontakta-oss-releasy

Kontakta oss!

Vill du veta mer om oss eller komma i kontakt? Vänligen fyll i formuläret nedan. Gäller ditt ärende jobbansökan eller jobbförfrågan vänligen gå till karriär >>