Varför ska du jobba hos oss i Borlänge?

Förmåner
Förmåner
Bra personalförmåner:
✓ Friskvårdsbidrag
✓ Rabatter mm.
trygghet
Trygghet
En trygg anställning:
✓ Kollektivavtal
✓ Pensions sparande
✓ Stöttande chefer mm.
påverkan
Påverkan
Stor påverkan inom bolaget:
✓ Högt i takt
✓ Digital idélåda
Kamratskap
Kamratskap
Rolig arbetsplats:
✓ Hög teamkänsla
✓ Gemensamma mål
✓ Personalaktiviteter
personlig-utveckling
Personlig utveckling
Utvecklingsmöjligheter:
✓ Utbildningar
✓ Releasy Academy
✓ Utvecklingssamtal mm.
meriterande-karriar
Meriterande karriär
Värdefull kunskap:
✓ Eget ansvar
✓ Uppföljning
✓ Arbetslivserfarenhet

Kunder till Releasy inkluderar stora välkända varumärken:


Från telefonförsäljare till Platschef

Gabriel Henriks är en trygg ledare med gedigen erfarenhet inom kundservice, ledarskap och planering. I rollen som platschef ansvarar Gabriel för att säkerställa en hållbar organisation med trivsel bland medarbetare, ekonomisk lönsamhet och hög leveranssäkerhet mot våra kunder.

Hur hamnade du på Releasy?

Jag startade min karriär som telefonförsäljare på Releasy. Som nybliven 18-åring och skoltrött, insåg jag trots allt att försäljning var någonting som var viktigt att kunna. Jag hade till en början inte tänkt göra karriär inom det, men växte in i rollen med hjälp av Releasys coacher och började trivas allt mer. Ju mer jag lärde mig, desto roligare blev det och min försäljning ökade. Detta gjorde att jag en dag fick frågan om att bli teamledare och då var Business Manager ett naturligt nästa steg. Min utvecklingskurva inom Releasy har gått väldigt snabbt och idag är jag platschef  i Borlänge. Allt inom loppet av några år och med endast gymnasieutbildning i bagaget.

 

Varför tycker du att man ska jobba på Releasy?

Lärdomarna från att arbeta på Releasy är ovärderliga i kommande arbetsliv. De flesta väljer att jobba här några år och sedan gå vidare. Men vill man göra karriär så är det få branscher där du kan göra det på så kort tid utan eftergymnasial utbildning. På Releasy är det personlighet och attityd som är viktigare än utbildning och ålder. För mig är det de viktigaste med att jobba här och något som jag upplever som sällsynt inom företagsvärlden. Det är också högt i tak, snabba puckar, en snabbrörlig bransch och en otrolig rolig arbetsplats!

Gabriel-henriks

Gabriel Henriks

Platschef. Releasy

Att utvecklas och göra karriär med bara gymnasieutbildning

Johan Danielsson sökte sig till Releasy i maj 2016 efter att ha sett en annons i lokaltidningen.

– Jag kommer ihåg att jag fick jobbet i perfekt tajming och att allt klaffade rent tidsmässigt, berättar Johan.

Vidare berättar Johan att han började sin resa inom Releasy som Agent och att han redan efter 1 år blev produktspecialist. Därefter har utveckling inom företaget bara fortsatt.

– Jag hann precis bli Senior Agent, innan jag blev Team Leader, vilket är den roll som jag har idag. Mina bästa tips till andra som vill utvecklas och göra karriär är att drivas av en stark vilja. Var målmedveten och ge dig anamma på att nå dit du vill. Ge dig inte. Med vilja kommer man väldigt långt. Sedan behövs även disciplin, säger Johan.

Johan tycker att Releasy är ett bra exempel på ett företag som tror på och tar hand om sina anställda.

– Min utveckling på Releasy har gått väldigt snabbt och det bara med en gymnasieutbildning i bagaget. Här vill man att medarbetare ska klättra och utvecklas. Man tror på den kompetens som finns i företaget, berättar Johan.

 

Avslutningsvis tillägger Johan.

– Det bästa med rollerna som jag har haft inom Releasy är att arbetsuppgifterna har varit väldigt varierande, oavsett nivå. Varje dag har varit unik. Sedan har jag fått möjligheten att träffa väldigt många olika människor via olika kommunikationskanaler (telefon, mejl, chatt, sociala medier), kollegor och idag träffar jag även våra uppdragsgivare, vilket är väldigt är lärorikt och ger stimulans.

Johan Danielsson

Johan Danielsson

Teamledare. Releasy
Lediga-jobb-borlänge-2

Stora utvecklingsmöjligheter

Hos Releasy finns det stora utvecklingsmöjligheter och vi uppmuntrar anställda till att växa inom bolaget. Många inom bolaget som idag sitter i ledande befattningar har själva börjat sin karriär som kundservicemedarbetare (eller ”Agenter” som vi också kallar det inom Releasy). Vi ser det som ett kraftfullt verktyg att premiera duktiga medarbetare för att behålla dem inom bolaget.

Karriärtrappa


Hos Releasy finns det en Karriärtrappa som består utav fem steg. Varje steg innehåller tydliga mål, utbildningar och olika förmåner. Genom Karriärtrappan blir det tydligt för kundservicemedarbetarna vad som förväntas, och vad de kan förvänta sig, i varje steg. Releasy tycker att om en medarbetare gör ett bra jobb så ska den uppmärksammas och belönas, vilket är precis det som Karriärtrappan bygger på.

Från Teamledare till Onboarder/Rekryterare

Hur hamnade du på Releasy?

Jag började på Releasy som Teamledare, en roll som innebar direkt personalansvar och att se till att min grupp levererade mot uppsatta mål. I rollen hade jag även hand om rekryteringar, vilket på sikt har kommit att bli ett av mina största ansvarsområden. Idag arbetar jag som Rekryterare/Onboarder.

Vad innebär din nuvarande roll?

Som Rekryterare/Onboarder är min främsta uppgift är att hitta nya stjärnor till våra kontor i Borlänge samt välkomna, introducera och följa upp våra nyanställda medarbetare. I min roll som Rekryterare driver jag hela rekryteringsprocessen, från utformning av till det sista och roligaste steget, anställning. För mig är det viktigt att kunna säkerställa och upprätthålla en mycket god kandidatupplevelse under hela processen. Som Onboarder säkerställer jag att nyanställdas första tid hos oss blir så bra som möjligt, bland annat genom trivselhöjande åtgärder och uppföljningsträffar med nya utbildningsgrupper.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är att jag träffar många människor och får följa deras utvecklingsresa – redan från första urvalet. Det är fantastiskt kul att se hur en medarbetare kan vara ganska grön på kundtjänst i början, att den kanske inte har så mycket erfarenhet, men att det finns ett driv. Att sedan få följa personens utveckling framåt, det tycker jag är häftigt!

Vi ger medarbetare rätt förutsättningar och coachar dem framåt i sin utveckling. Att få vara med och se allt arbete som ligger bakom och vad det får för effekt – Det är den största drivkraften för mig.

Många av våra Kundtjänstmedarbetare vill även på sikt ha en roll som Teamledare eller Utbildare. Det är fantastiskt kul att så många vill växa och göra karriär hos oss.

 
Christina boge

Christina Boge

Rekryterare/Onboarder, Releasy

Varför tycker du att man ska jobba på Releasy?

Om man vill vara en del av ett företag som jobbar med stora och väletablerade varumärken, då tycker jag att man ska söka till Releasy. Här får man jobba med kundservice utöver det vanliga. Om man dessutom vill vara en del av ett framgångsrikt gäng som värnar om kvalitet, teamkänsla och arbetsglädje, då är Releasy helt rätt plats att jobba på!

Här bryr vi oss om våra anställda. Trots att vi är över 1000 medarbetare idag så finns det en familjekänsla där vi stöttar varandra och hjälps åt. Personalen är fantastisk, ger en klapp på axeln och ser varandra i gruppen.

Finns det någon speciell händelse som du skulle vilja dela med dig av som du minns lite extra?

Det måste nog vara i samband med att vi fick nya lokaler, när vi växte så snabbt under en kort tid. Då hade vi massrekrytering under några månader och anställde 60 medarbetare på bara ett kvartal. Det har varit superhäftigt att få vara med på den här resan, att gå från en tom lokal med inga bord och stolar till att få en verksamhet på plats. I samma veva startade vi även ett nytt samarbete med en ny kund, så det var mycket på en och samma gång. Vi hade aldrig klarat det om vi inte gjorde det tillsammans. Jag är så glad att jag har fått den här erfarenheten med mig och att det hela tiden kommer nya resor i takt med vår expansion.