Varför ska du jobba hos oss i Barcelona?

gemenskap
Gemenskap
Hög teamkänsla:
✓ Bra stämning
✓ Familje-känsla
✓ Kamratskap
läget
Läget
Centralt i Barcelona:
✓ Fina lokaler
✓ Havsutsikt
✓ Medelhavsklimat
personlig_utv
Personlig utveckling
Utmana dig själv:
✓ Bo & jobba i Spanien
✓ Gå utbildningar
✓ Få nya erfarenheter
trygghet-2
Trygghet
En trygg anställning:
✓ Kollektivavtal
✓ Pensions sparande
✓ Stöttande chefer mm.
förmåner2
Förmåner
Bra personalförmåner:
✓ Massage på arbetstid
✓ Rabatter mm.
Meriterande-karriar2
Meriterande karriär
Värdefull kunskap:
✓ Eget ansvar
✓ Uppföljning
✓ Arbetslivserfarenhet

Kunder till Releasy inkluderar stora välkända varumärken:


Helena Petersson, från agent till Team Ledare på under 1 år

Hur kommer det sig att du blev befordrad till Team Leader så snabbt?
Jag är väldigt driven som person och tycker om att coacha, hjälpa och utveckla andra. Sedan har jag även arbetslivserfarenhet av ledarskap sedan tidigare, då jag har arbetat som arbetsledare på Max samt varit Platschef på Espresso House.

Vad är din nuvarande roll och vad innebär den?
Idag arbetar jag som Gruppchef, vilket är en roll som vi kallar för Team Leader. Det innebär att jag har personal-, leverans- och uppföljningsansvar. Jag arbetar även med att coacha och utveckla medarbetarna samt finns där som stöd för att vi ska nå alla våra uppsatta mål.

Hur är det att börja arbeta i Barcelona?
När jag sökte tjänsten i Barcelona, så var jag bosatt i Sverige. Hela processen med att flytta gick väldigt snabbt. Det som är speciellt med att arbeta i Spanien är att man behöver arbetstillstånd, ett spanskt personnummer och ett spanskt bankkonto. Det är väldigt mycket som behöver ordnas, som man själv kanske inte vet. Det är därför tryggt att Releasy som arbetsgivare hjälper till med alla papper. I introduktionen får våra medarbetare även annan viktig information, exempelvis vad som gäller om man behöver besöka sjukhus.

Vad det gäller gruppdynamiken på kontoret, så tycker jag att man kommer kollegorna mycket närmre. Alla går igenom samma saker – nytt boende, långt borta från familjen osv. Här har vi en stark gemenskap och man blir som en egen liten familj. Det är en extremt trevlig atmosfär på kontoret, vilket är en effekt av bra personal och bra lokaler som ligger bara ett stenkast från havet.

 

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är kollegorna. Jag tycker att det är kul att jobba med många olika typer av människor och att anpassa mitt ledarskap därefter. Sedan uppskattar jag utvecklingsmöjligheterna på Releasy, både för egen del och för andra.

Varför tycker du att man ska jobba på Releasy i Barcelona?
Om man vill utmana sig själv och testa bo i ett annat land, så tycker jag att man ska jobba hos oss. Här är vi som en familj som har roligt både på och utanför jobbet. Vi är ett härligt gäng helt enkelt. Sedan finns det många utmanande projekt och varierande arbetsuppgifter. Den ena dagen är inte den andra lik.

 

Helena-petersson

Helena Petersson

Teamledare. Releasy
Lediga-jobb-barcelona

Stora utvecklingsmöjligheter

Hos Releasy finns det stora utvecklingsmöjligheter och vi uppmuntrar anställda till att växa inom bolaget. Många inom bolaget som idag sitter i ledande befattningar har själva börjat sin karriär som kundservicemedarbetare (eller ”Agenter” som vi också kallar det inom Releasy). Vi ser det som ett kraftfullt verktyg att premiera duktiga medarbetare för att behålla dem inom bolaget.

Karriärtrappa
Hos Releasy finns det en Karriärtrappa som består utav fem steg. Varje steg innehåller tydliga mål, utbildningar och olika förmåner. Genom Karriärtrappan blir det tydligt för kundservicemedarbetarna vad som förväntas, och vad de kan förvänta sig, i varje steg. Releasy tycker att om en medarbetare gör ett bra jobb så ska den uppmärksammas och belönas, vilket är precis det som Karriärtrappan bygger på.

Från Agent till Quality Assurance Manager

David Josefsson arbetar som Quality Assurance Manager på Releasy. En roll som innebär ansvar för analys, kvalitetssäkring och effektivisering gentemot en av våra uppdragsgivare.

Vilka roller har du haft inom bolaget?
Jag började på Releasy 2017, då som kundservicemedarbetare i Linköping. Året därpå fick jag möjlighet att arbeta som kundservicemedarbetare och utbildare i Barcelona. Utbildningsansvaret innebar att jag introducerade nya medarbetare i vår företagskultur, rutiner och arbetssätt. Efter detta, blev jag befordrad till Team Leader, en tjänst som innebar ansvar för måluppfyllnad och leverans samt ett direkt personalansvar för 20 medarbetare. Här arbetade jag målinriktat med hela mitt team, analyserade och rapporterade resultat. Idag arbetar jag som Quality Assurance Manager, men min roll dessförinnan var Team Controller. Som Team Controller hade jag ett övergripande ansvar för att säkra leverans, försäljning och kvalitet för hela vår site i Barcelona. I arbetsuppgifterna ingick att utveckla och stötta Team Leaders i arbetssätt genom processer och rutiner.

Vad innebär din nuvarande roll?
Min nuvarande roll som Quality Assurance Manager är en centralroll, som omfattar ett övergripande ansvar mot en av våra uppdragsgivare på alla våra fem produktionsorter: Barcelona, Stockholm, Borlänge, Borås och Linköping. I rollen ingår arbetsuppgifter inom analys, kvalitetssäkring och effektivisering. Stort fokus just nu ligger på kundnöjdhet och samtalsdialog. Mycket handlar om att se till att våra ledare och Business Managers har rätt förutsättningar för att arbeta med fokusområdena samt bygga upp rutiner och processer runt det.

 

Jag har även kontinuerlig kontakt med uppdragsgivaren och deras kvalitetsteam, där jag presenterar planering och utföranden av aktiviteter samt tillhörande resultat för våra kontor tillsammans med Business Managers.

Varför tycker du att man ska arbeta hos Releasy i Barcelona?
Vi är ett riktigt härligt team här med stor gemenskap! Många av oss umgås på fritiden. Sedan är miljön i Barcelona något för sig själv, kontoret ligger precis vid havet. Releasy är även en arbetsgivare som man kan utvecklas inom, om man vill.

 

David-josefsson

David Josefsson

Quality Assurance Manager. Releasy