Sappa logotyp

Releasy AB inleder samarbete med AB Sappa för kundsupport och digitalisering

Releasy AB är glada att kunna meddela att vi har ingått ett samarbete med AB Sappa för kundsupport. Uppdraget kommer att bedrivas från Releasys kontor i Borås och kommer att hanteras av både befintlig och nyanställd personal. Totalt kommer cirka 20 kundservicemedarbetare att arbeta med uppdraget för Sappa.

AB Sappa är en ledande telekomoperatör som levererar ett brett spektrum av tjänster så som bredband, internetsäkerhetstjänster, TV, playtjänster och fast telefoni. Sappa sticker ut bland sina branschkollegor genom sitt stora fokus på kundnöjdhet samt det flexibla och lokalt anpassade kunderbjudandet.

Förutom att erbjuda traditionell kundsupport kommer Releasy också att leverera CCaaS (Contact Center as a Service), vilket innebär att vi tillhandahåller en avancerad telefoniplattform för att ytterligare stödja och effektivisera kundkommunikationen för Sappas interna kundsupport.

Vi är mycket glada över att inleda detta samarbete med Sappa. Deras expertis inom telekombranschen, kombinerat med vår starka kompetens inom kundservice och teknologiska plattform, kommer att skapa en god upplevelse för slutkunderna och bygga ett långsiktigt värde för Sappa. Tillsammans med Sappa ser vi fram emot att fortsätta växa och utveckla tjänster för att möta kundernas behov och förväntningar både inom traditionella kanaler men framför allt inom AI” säger Johan Frodell, VD för Releasy AB.

Vi valde Releasy p.g.a. deras kompetens inom kundsupport, fokus på AI och digitalisering och för att de kunde erbjuda en helhetslösning med telefoniplattform och uppföljning i Indicate me. Vi ser mycket fram emot samarbetet och att tillsammans med Releasy utveckla vår kundsupport vidare” säger Alma Hämäläinen, Chef Kundsupport AB Sappa.

Detta samarbete markerar en viktig milstolpe för Releasy AB och är ett tydligt tecken på företagets engagemang för att leverera exceptionell kundservice i kombination med teknologiska lösningar.

För mer information, vänligen kontakta: Johan Frodell, VD, johan.frodell@releasy.se

Om Releasy AB
Releasy är en av Nordens ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har vi samlat på oss en solid expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder. Vi finns idag lokaliserade i Sverige, Norge och Finland med kontor i Borlänge, Borås, Linköping och Stockholm, Oslo, Tönnsberg, Kristiansund, Jorvas, Ekenäs, Uleåborg, Lieksa och Kuhmo.

Om AB Sappa
Sappa är en framstående telekomoperatör som erbjuder ett omfattande utbud av tjänster inklusive bredband, internetsäkerhetstjänster, TV, playtjänster och fast telefoni. Bland Sappas nära 500 000 kunder hittas privatpersoner över hela Sverige, men även bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fiberföreningar och nätägare. Sappa är inte en leverantör som bara fokuserar på de stora aktörerna, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson på landsbygden.