Överst Johan Frodell, VD Releasy. Nederst Pekka Ojala, VD Nesenta.

Få en riktigt schysst arbetsplats i Linköping!

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Med 1600 anställda och en portfölj med stora, välkända företag inom ett flertal branscher vet Releasy hur man skapar en attraktiv arbetsplats.

Bli en av oss!

På Linköpingskontoret sitter närmare 500 av Releasys medarbetare. Jennifer Pettersson är rekryterare och onboarder i Linköping och berättar att Releasy är så mycket mer än en arbetsplats.

– Trots att vi är så många har vi en bra sammanhållning mellan avdelningarna. På Releasy har man länge arbetat med att skapa en stark vi-känsla. Som rekryterare och onboarder träffar jag nästintill dagligen nya talanger som sökt sig till Releasy och får då höra hur högt man värderar kollegorna på en arbetsplats.

Kollegorna spelar störst roll

Sammanhållning och kollegor tas ofta upp under de uppföljande trivselsamtalen som Jennifer har med nytillträdda medarbetare. Trivselsamtalen hålls efter tre månader när man börjat bli varm i kläderna hos Releasy. Enligt Jennifer är det tre punkter som toppar listan vid både anställningsintervjuer och trivselsamtal som det som spelar störst roll på en arbetsplats:

  • Kollegorna – Är det man oftast värderar högst på arbetsplatsen.
  • Chefer – Att man har chefer som lyssnar och värnar om sina medarbetare.
  • Förmåner och lön – Spelar stor roll och Releasy erbjuder flertalet olika förmåner, som tilltalar många.

Vill du också jobba på en rolig och schysst arbetsplats?

Releasy har ett helhetsansvar för andra bolags kundservice, vilket bland annat innebär arbetsuppgifter så som att möta kunder i telefon, mail, chatt och självservice. Nu söker Releasy Linköping fler medarbetare till uppdrag för flera stora företag.

– Vi har flera starter under januari och februari där alla nya kollegor får börja med en betald utbildningsperiod för sin tjänst som gör att man är bra rustad inför sin nya roll hos oss, avslutar Jennifer.

Se lediga jobb här!