Träffa oss på Linköpings Stadsfest!

Linköpings Stadsfest är Linköpings största evenemang som årligen drar ca 300 000 besökare och Releasy kommer delta för tredje året. 26 och 27 augusti är vi på plats i vår härligt grön-turkosa monter där det bjuds på popcorn, lyckohjul och inte minst jobbmöjligheter.

Syftet med arrangemanget är att samla och skapa en knutpunkt mellan stadens näringsliv och medborgare. Vanligen brukar festligheterna locka närmre 300 000 besökare.

En av de som kommer vara på plats för att prata om Releasy är Jennifer Petterson, rekryterare.

– Vi vill visa upp Releasy och prata om fördelarna med att jobba hos oss.

Releasy har goda utvecklingsmöjligheter och fullt fokus på personalen – och det är just det som Jennifer och hennes kollegor vill visa för Linköpingsborna.

– Vi hittar på mycket roligt för vår personal och det är den känslan som vi vill förmedla till besökarna med popcorn-maskin, lyckohjul och skratt.

Just nu så har Releasy inga jobbannonser ute för arbete på kontoret i Linköping men förhoppningen från Jennifer är att besöket på Stadsfesten gör att fler tar beslutet att söka till Releasy framöver när möjligheten dyker upp. Oavsett om du söker heltid, deltid eller vill kombinera med studier så står dörren öppen.