Vinnaren av årets VD

Under en tillställning på Fotografiska i Stockholm avgjordes det igår vilka av de nominerade som kammade hem titeln Årets VD inom de 4 olika kategorierna. Johan var en av 5 nominerade i kategorin medelstora bolag men blev tyvärr inte en av vinnarna denna gång.

”Det är oerhört roligt att vi som bolag uppmärksammas och att jag var en utav finalisterna av utmärkelsen Årets VD i kategorin medelstora bolag. Att ha varit en utav finalisterna av denna ärofyllda utmärkelse är en vinst i sig”, säger Johan Frodell.  


Mer om Årets VD:

Varje år delar ledarskapssajten Motivation.se ut utmärkelsen Årets VD. Priset instiftades 2012 och delas ut i fyra kategorier – små, medelstora och stora företag samt Årets Unga VD. Syftet med priset är att uppmärksamma och hylla förebilder bland Sveriges VD:ar.

De kriterier som ska uppfyllas för att kunna bli nominerad till utmärkelsen Årets VD är:

  • Ledarskap – Pristagaren har förmåga att leda människor och har genom sitt ledarskap fått människor att växa.
  • Hållbarhet – Pristagaren tar aktivt ansvar för hur företaget påverkar samhället, ur såväl ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.
  • Lönsamhet – Pristagaren har kunnat visa på god lönsamhet i den verksamhet som hon/han är vd för.