Releasy stärker HR-teamet med lönespecialist

Releasy stärker HR-teamet med lönespecialist

Med över 1200 anställda i bolaget är det många löner som ska betalas ut. För att säkerställa en effektiv löneprocess bygger man nu upp en löneavdelning på huvudkontoret i Stockholm.

I december trädde Anita Gustavsson in som ny lönespecialist hos Releasy. Hon har gedigen erfarenhet av löneadministration och effektiviseringar av processer. Närmast kommer hon från ett Fackförbund där hon arbetat som löneansvarig och HR administratör i 10 år. Totalt har Anita 18 års erfarenhet av lön och ekonomi. På frågan hur Anita kommer att nyttja sina tidigare kunskaper hos Releasy svarar hon följande:

– Jag har en stor arbetslivserfarenhet inom lön och jag hoppas på att kunna bidra med nya ögon på löneprocesserna för att få dem att bli så effektiva som möjligt. Tillsammans med HR ser jag framemot att forma en uppdaterad och modern arbetsmetod för att driva lönefrågor.

Första tiden beskriver Anita som intensiv.

– Det har varit många nya rutiner och arbetssätt att sätta sig in i, så det har varit en intensiv första tid. Min uppfattning av bolaget hittills är att Releasy är ett affärsdrivande bolag med stor omtanke mot sina medarbetare, uppdragsgivare och slutkunder. Jag ser framemot att lära känna fler i bolaget och att få möjlighet att bidra med min kunskap, avslutar Anita.

Hanna Owe, HR Chef på Releasy säger följande om förstärkningen:

– Vi är glada över att ha förstärkt Releasy med Anita. Hon har en gedigen kunskap i lönefrågor och jag är helt övertygad om att vi tillsammans kommer kunna utveckla vår lönefunktion väsentligt under 2021. Det känns väldigt bra att ha Anita på plats.


Om Releasy
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 540 MKR och har drygt 1200 anställda. www.releasy.se