Releasy fortsätter att satsa på tillväxt

Releasy fortsätter att satsa på tillväxt

Releasy fortsätter sin tillväxtresa med fokus på nya kundsamarbeten. Ett led i detta är att utöka och skapa nya kontakter med potentiella nya kunder. Vi välkomnar därför Andreas Beckius som kliver in i rollen som Sales Development Representative.

Andreas är en driven och målinriktad person som drivs av att knyta nya kontakter. I rollen som Sales Development Representativ ansvarar han för att organisera prospektbearbetningen och arbeta proaktivt för att knyta nya relationer. Han kommer närmast från Coca Cola, där han arbetat med försäljning och kundrelationer mot arbetsplatser.

– Jag tar med mig erfarenheten av att äga hela affärsprocesser, från första kontakt till lyckade affärskontakter. Min styrka ligger i att arbeta proaktivt och skapa relationer för att vara top-of-mind vid kommande upphandlingar, säger Andreas.

Med en utbildning inom försäljning, tidigare arbetslivserfarenhet från liknande tjänster och ett idrottande på elitnivå, har Andreas samlat på sig en bred och solid expertis som han kommer att nyttja i sin nya roll.

– Min förhoppning är att jag ska kunna bidra med ordning och reda i bearbetningen samt skapa en tydlig struktur i processer för att hitta nya affärsmöjligheter. Jag är väldigt nyfiken på nya kontakter, vilket gör att jag ofta finner gemensamma nämnare i nymöten. Eftersom kundservicebranschen är ny för mig ställer jag mig ödmjuk till att träffa nya kontakter med solid expertis inom branschen. Min strategi är att ställa många frågor och vara in lyssnande. Jag har även en bakgrund som elitidrottare och spelar fortfarande innebandy i allsvenskan. Det har bidragit till att jag vet att hård träning lönar sig och att jag arbetar målmedvetet för att hitta de vägar som krävs för att nå mål, säger Andreas.

Efter sin första tid på Releasy har han fått följande uppfattning av vår verksamhet:
– För mig är Releasy ett bolag som inte bara följer marknadsefterfrågan, utan som också anstränger sig för att ligga i framkant och leda nya tekniska innovationer in i kundservicebranschen. Jag tycker att företaget genomsyrar en professionalitet rakt igenom – från erbjudande, leverans till kvalitet, vilket också är tydligt bland våra mätningar hos uppdragsgivarna. Det gör att jag kan stå rakryggad och stolt när jag representerar Releasy mot nya externa partners.

Vi på Releasy hälsar Andreas Beckius varmt välkommen


Om Releasy
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 540 MKR och har drygt 1200 anställda. www.releasy.se