Barcelona Fotboll

Releasy ingår partnerskap med Barcelona Football Service för att hjälpa unga till en blivande fotbollskarriär

Drömmer du om att spela fotboll i Spanien? Nu har du chansen. Vi har inlett ett samarbete med Footvia och CS Academy, där vi tillsammans gör det möjligt för personer över 16 år att satsa på en blivande fotbollskarriär.

Barcelona Football Service erbjuder träningar och matcher för unga personer som brinner för fotboll. Under upptill 9 månader utbildas spelare av spanska tränare som lär ut den spanska metodiken.

– Det är en komplett utbildning som skapar stora möjligheter för personer som vill arbeta med fotboll professionellt. Redan efter 6 månader erbjuds man att spela i officiella ligamatcher med en spansk klubb, vilken man hamnar i bestäms utefter prestationer och spelarnivå. Här samarbetar vi med flera klubbar – inom flera olika nivåer, berättar Christoffer Larsson på Barcelona Football Service.

Under fotbollsperioden i Barcelona finns det stora möjligheter att spela sig till ett kontrakt, dels genom provspelningar, men även genom att visa upp sig för scouter på matcher.

Finansiering
För att få ihop fotbollen med det ekonomiska under utbildningen, har Barcelona Football Service inlett ett samarbete med Releasy.

– Samarbetet innebär att vi erbjuder spelarna arbetsmöjligheter på sidan av fotbollen, där vi anpassar arbetsschemat efter träningar och matcher. Laganda och kamratskap är något som vi värderar högt inom Releasy, vilket är egenskaper som dessa spelare verkligen förstår. Vidare värderar vi egenskaper såsom ambition, mål- och resultatinriktning, vilket stämmer väl överens med sporten, säger Theresia Norrman, Platschef på Releasy i Barcelona.

Christoffer på Barcelona Football Service, säger följande om samarbetet:

– Vi är väldigt glada över detta samarbete som kommer att göra det möjligt för fler unga personer att satsa på sin fotbollskarriär. Vi uppskattar hur tillmötesgående Releasy är med arbetsschemat. Det här känns som ett perfekt samarbete och jag ser framemot att bli långsiktiga partners!


Om Barcelona Fotball Service
Barcelona Football Service skapades 2019 och drivs av Euro Football Service (www.eurofootballservice.com)

Ett fokus – Barcelona! 
Vi vet om att när man vill åka till ett annan land för träningsläger eller turneringer så vill man veta att allting fungerar perfekt. Därför jobbar vi inte med läger över hela världen utan vi har endast ett fokus – och det fokus är Barcelona och Katalonien!

Barcelona Football Service drivs från Barcelona och vi har på plats året om. Oavsett vad ni behöver här, kontakta oss så hjälper vi er.https://barcelonafootballservice.com/sv/akademiprogram/

Om Releasy
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 450 MKR och har drygt 1100 anställda. www.releasy.se