Emilia Klaar träder in i rekryterings-teamet

Emilia Klaar träder in i rekryterings-teamet

Vi välkomnar Emilia Klaar som kliver in i rollen som Rekryterare och Onboarder på Releasy i Linköping. I rollen kommer hon att fokusera på att hitta och tillsätta rätt kandidater samt säkerställa att nya medarbetare får en bra introduktion till Releasy.

Emilia kommer närmst ifrån Novahuset där hon arbetat som verksamhetsutvecklare. Med erfarenhet av att driva strategiska projekt och förändringsarbete, tar hon med sig kunskapen av att arbeta målmedvetet och fokuserat.
– Jag ser framemot att bli en del av Releasy’s rekryterings-team och att fortsätta utveckla samt arbeta strategiskt med personalfrågor, säger Emilia.

Med en filosofie kandidatexamen inom ledning och strategiskt personalarbete samt tidigare arbetslivserfarenhet som verksamhetsutvecklare och projektledare, har Emilia en bred förståelse för ledarskap, samordning och utveckling.

Anna-Lena Karlsson, Platschef i Linköping, säger följande om förstärkningen av rekryteringsteamet:
 – Releasy har haft en stark och stabil tillväxt de senaste åren, där vi ökat vår personalstyrka kraftigt. Vi ser ett fortsatt behov av rekryteringar och kommer att arbeta än mer strategiskt med att rätt personer tillsätts och får en bra introduktion till Releasy, därmed känns det helt rätt att stärka upp teamet med Emilia.

Vi på Releasy hälsar Emilia Klaar varmt välkommen!