Releasy sponsrar och deltar i Mjärdevistafetten för att uppmuntra till rörelse

Releasy sponsrar och deltar i Mjärdevistafetten för att uppmuntra till rörelse

Den 10 september arrangeras Mjärdevistafetten i Linköping, ett evenemang som fokuserar på välbefinnande och motion.

Jennifer Pettersson, Rekryterare/Onboarder och ansvarig för eventdeltagandet hos Releasy säger följande om evenemanget:

– Vi befinner oss i en speciell vardag där distansering tillhör det nya normala. Vi ser att det finns en ökad risk för stilla sittande i dessa tider, därför anser vi att det är extra viktigt att både delta och sponsra denna sammankomst. Rörelse och motion är viktiga element för ett psykiskt och fysiskt välmående.

Som sponsor under evenemanget kommer Releasy att stå i ett tält vid start/mål.

– Vi kommer att informera deltagare och besökare om vår verksamhet, svara på frågor och låta besökare snurra på vårt lyckohjul. Vi uppmuntrar även alla våra anställda att delta i stafetten, antingen genom att gå tipspromenaden som arrangeras genom loppet eller genom att springa, berättar Jennifer.

Upplägget för Mjärdevistafetten följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer samt arrangeras utomhus. Deltagandet kommer att spridas ut under dagen mellan klockan 10-18 för att undvika folksamlingar, därtill uppmanas deltagare att hålla avstånd och hålla god hygien.

– Vi ser framemot en trevlig stafett, avslutar Jennifer glatt.

Bild: Jennifer Pettersson

Om Releasy
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 450 MKR och har drygt 1100 anställda. www.releasy.se