Releasy i Borås expanderar – Söker finsktalande kundservicemedarbetare.

Releasy i Borås expanderar – Söker finsktalande kundservicemedarbetare.

I takt med vår expansion och tillväxt är vi i behov av nya kompetenta medarbetare. Just nu söker vi finsktalande kundservicemedarbetare till en av våra uppdragsgivare.

Releasy, som tillhandahåller kundservice för flera av Sveriges ledande varumärken, har under de senaste åren haft en stark tillväxt. Trots att arbetsmarknaden är skakig pga. Corona pandemin och att många företag har behövt permittera eller varsla, så fortsätter Releasy att stå starka och har ett fortsatt stort behov av att anställa fler.

– Vi expanderar just nu i Borås och har ett stort fokus på rekryteringar. Vår största utmaning just nu är att hitta potentiella medarbetare som är finsktalande till en av våra uppdragsgivare. Vi letar efter personer som behärskar finska i tal och skrift samt som har datavana. Kandidaten ska även hantera svenska och engelska, berättar Erika Ohlsén, Rekryterare och Onboarder hos Releasy i Borås.

Releasy söker framförallt medarbetare som bosatta i regionen.

– Helst vill vi att våra nya medarbetare ska bo i närheten, men vi har även tekniska lösningar för att arbetet ska kunna bedrivas helt på distans. Oavsett, så behöver medarbetarna genomgå en 2 veckors utbildning på kontoret, berättar Erika.

Erika-ohlsen

Bild: Erika Ohlsén, Rekryterare/Onboarder Borås


Om Releasy
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 450 MKR och har drygt 1100 anställda. www.releasy.se