Releasy stärker upp Boråskontoret med en ny Onboarder och Rekryterare

Releasy stärker upp Boråskontoret med en ny Onboarder och Rekryterare

Erika Ohlsén är en driven, innovativ och handlingskraftig rekryterare med expertis inom personalfrågor. Hon kliver nu in i rollen som rekryterare/onboarder, där fokus kommer att vara att driva projekt som leder till en träffsäker rekrytering och en välkomnande introduktion till Releasy.

Erika är en person som ser och tar tillvara på nya möjligheter. Hon kommer närmast från studier på Göteborgs Universitet – där hon studerat personalvetarprogrammet.
– Programmet ger breda kunskaper inom beteende- och samhällsvetenskap, vilket krävs för att utveckla och arbeta operativt med strategiska personalfrågor, säger Erika.

Med en utbildning inom detta, erfarenhet från flera HR-avdelningar, har Erika en bred förståelse för tex ledarskap, utvecklingsarbete, organisationskultur och rekrytering.

Rätt rekrytering och trygg onboarding
Erika kommer att ingå i teamet för rekrytering som arbetar för en effektiv och välfungerande rekrytering- och onboardingprocess.

– Kontoret befinner sig i en spännande fas då man bestämt sig för att satsa allt på att få till en högkvalitativ rekrytering och en onboarding i världsklass, berättar Erika.

– Borås har länge arbetat med sin personalomsättning och har under det senaste året gjort stora framsteg, vi behöver nu jobba ännu mer strategiskt med detta och att stärka upp truppen med Erika känns som helt rätt väg, säger Christoffer, Platschef Borås.

Vi på Releasy hälsar Erika Ohlsén varmt välkommen!


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 450 MKR och har drygt 1100 anställda.

www.releasy.se