Releasy inleder samarbete med Fadderiet KoMPaSS på Linköpings universitet för att stödja studenter

Releasy inleder samarbete med Fadderiet KoMPaSS på Linköpings universitet för att stödja studenter

Releasy och Fadderiet KoMPaSS på Linköpings universitet har tecknat ett samarbetsavtal. Avtalet innebär att Releasy stödjer utskottets dagliga verksamhet finansiellt.

KoMPaSS ansvarar bland annat för att planera och utföra mottagningen för nya studenter vid Linköpings Universitet. Anna-Lena Karlsson, platschef på Releasy i Linköping säger följande om samarbetet:

”Som platschef på vårt kontor i Linköping anser jag att det är viktigt att vi stödjer stadens studenter. Fadderiet KoMPaSS livnär sig delvis på att företag stödjer deras verksamhet, därför känns detta sponsorskap extra viktigt. Under studietiden finns det även många som är intresserade av att jobba extra, sommarjobba och/eller ta ett par sabbatsår efter studierna – då är det viktigt att studenterna känner till de arbetsmöjligheter som finns hos oss på Releasy. Min förhoppning med samarbetet, utöver att studenterna ska få ett gott mottagande till Universitetet, är att de ska ha hört talas om oss som företag.”

Genom samarbetet syns nu Releasy’s logotyp på flera platser i Sverige och så snart terminen börjar kommer man att se den på Campus Valla i Linköping. Fadderiet själva säger följande:

KoMPaSS är ett utskott, arbetsgrupp eller ”Fadderi” för Sektionen för Kultur i Linköping. Vi arbetar för fullt med att planera och skapa den mest fantastiska och roligaste mottagningen för nyantagna studenter till vår sektion. Det blir en väldigt speciell mottagning i år och tillsammans med våra sponsorer kan vi se till att skapa de bästa förutsättningarna för att fortfarande göra det till något givande och kul! Tack Releasy för er hjälp med detta och snart ser ni oss åter från ledighet på Linköpings Universitet bärande er logga!”

Linköpings universitetLinköpings universitet