Releasy ingår partnerskap med Kvarnsvedens IK för att stötta damfotboll i elitettan

Releasy ingår partnerskap med Kvarnsvedens IK för att stötta damfotboll i elitettan

Releasy och Kvarnsvedens IK har ingått partnerskap som innebär att Releasy erbjuder arbetsmöjligheter på sidan av fotbollen åt damfotbollsspelarna.

Kvarnsvedens IK är en fotbollsförening i Borlänge som erbjuder utbildningar och tävlingar för damer, herrar och ungdomar. Ungdomsverksamheten består av ca. 700 aktiva varav 80 ledare, vilket gör klubben till Dalarnas största fotbollsförening.
– Fotboll är en sport som stämmer väl överens med våra värderingar på Releasy. Vi står för gemenskap, glädje och härlig anda, vilket återspeglas i fotboll, berättar Gabriel Henriks, Platschef, Releasy.

Gabriel-henriksBild: Gabriel Henriks, Platschef i Borlänge

Anpassade scheman

Att spela damfotboll på högre nivå kan vara utmanade, inte minst för att få ihop det ekonomiskt.
– Vi är glada över att ha möjlighet att erbjuda anställning till damfotbollsspelarna och på så sätt göra det möjligt för fler att spela på elitnivå. Hittills har vi anställt 7 personer vars schema har anpassats efter deras huvudyrke med träningar och matcher, berättar Gabriel och fortsätter:

– Laganda är något som är otroligt viktigt för oss, vilket spelarna från Kvarnsvedens IK verkligen förstår. Vidare värderar vi egenskaper så som ambition, framåtsträvande och tävlingsinriktning högt, då det behövs för att ständigt förbättra sig och komma upp i vår karriärtrappa.

Samarbetet mellan damlaget Kvarnsvedens IK och Releasy omfattar just nu personer som har kontrakt i 2 år eller längre inom klubben.


Kontaktinformation
Gabriel Henriks, Platschef Borlänge
Gabriel.henriks@releasy.se
+46 73 76 74 153

Om Kvarnsvedens IK
Kvarnsvedens IK är en fotbollsförening i Borlänge med verksamhet på dam-, herr- och ungdomsnivå.

Om Releasy
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 450 MKR och har drygt 1100 anställda. www.releasy.se