Corona-Releasy-nya-medarbetare

Releasy vill anställa 40 nya medarbetare i Borås innan sommaren

De senaste veckorna har många bolag gått ut med att anställda kommer att bli varslade eller permitterade. Samtidigt gör sig Releasy redo att ta emot 40 nya medarbetare i Borås.
Releasy, som tillhandahåller kundservice för flera av Sveriges ledande varumärken, har under de senaste åren haft en stark tillväxt och ser fortsatt stort behov av att anställa fler. Christoffer Andersson, platschef i Borås, säger följande:
– Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcing av kundservice och vi har en fortsatt stor efterfrågan på våra tjänster. Tillgången på arbetskraft har i vissa fall varit en begränsning i vår tillväxt de senaste åren.

Christoffer-andersson-2

Bild: Christoffer Andersson, Platschef

Ska anställa 40 nya medarbetare
Releasy har under de senaste åren haft en stabil tillväxt och vunnit ett flertal upphandlingar. Per Kandevik, rekryterare och onboarder på Releasy i Borås, säger följande:
– Vi erbjuder tjänster inom kundservice där man möter kunder i telefon, mail, chatt och sociala medier året om. Inom företaget premierar vi utveckling och vi har en karriärtrappa där man kan avancera uppåt. Hos oss får man en stabil och långsiktig tjänst som man kan känna sig trygg med, vilket känns oerhört bra att kunna erbjuda – speciellt under sådana här kristider.

Avslutningsvis säger Per:
– Rekryteringen är redan i gång och jag hoppas att vi kan hitta fler duktiga medarbetare som vill erbjuda en riktigt bra kundupplevelse!

Per-kandevik

Bild: Per Kandevik


Om Releasy
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 450 MKR och har drygt 1100 anställda. www.releasy.se