linkoping-corona

Releasy i Linköping ska anställa 100 nya medarbetare

Covid-19 har skapat en oro i samhället, inte minst på arbetsmarknaden. Olikt många andra bolag inom servicebranschen har Releasy fortsatt tillväxt och vill anställa 100 nya medarbetare i Linköping.

Releasy erbjuder outsourcad kundservice på svenska och nordiska marknaden genom sina fem kontor i Sverige och Spanien. Releasy har under senaste åren haft en stabil tillväxt, så även i Linköping där ett av kontoren finns. Anna-Lena Karlsson, platschef i Linköping, säger följande:

– Vi ser inte någon avmattning på efterfrågan av kundservice i dessa tider, utan tvärt om så fortsätter vi att anställa fler duktiga medarbetare som kan ge bra service till våra uppdragsgivares kunder. Primärt så möter vi kunderna via telefon, mail, chatt och sociala medier.

Anna-lena-platschef

Bild: Anna-Lena Karlsson, Platschef Releasy Linköping

Anställer 100 medarbetare innan sommaren
Releasy anställer totalt ca 200 medarbetare innan sommaren, varav hälften av dem ska tillhöra kontoret i Linköping. Rekryteringarna är i full gång och platserna ska vara tillsatta redan i juni.

– Som medarbetare hos oss kan man känna sig trygg med att vi kan erbjuda en stabil och långsiktig tjänst, säger Jennifer Pettersson, rekryterare och onboarder i Linköping.

Vidare fortsätter Jennifer:

-Det vi framförallt söker efter är personer som vill erbjuda en bra kundupplevelse. Om man har tidigare serviceerfarenhet, t.ex. från detaljhandeln, hotell eller restaurang, så är det positivt.

Avslutningsvis säger Jennifer:

– Rekryteringen är redan i full gång och vi planerar att ta emot 100 nya medarbetare innan juni.

Jennifer-pettersson

Bild: Jennifer Pettersson


Kontaktuppgifter
Anna-Lena Karlsson
Platschef Linköping
070 384 59 40
Anna-lena.karlsson@releasy.se

Om Releasy
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 450 MKR och har drygt 1100 anställda. www.releasy.se