Releasy i Borlänge står redo att ta emot 50 nya medarbetare

Corona har skapat stora konsekvenser för arbetsmarknaden. Flera bolag har blivit påverkade och vi ser massvarslingar i samhället. Releasy i Borlänge fortsätter dock att växa och räknar med att anställa 50 nya medarbetare innan sommaren.

Releasy, som är ett outsourcingbolag inom kundservice, har under de senaste åren haft en stabil tillväxt och ser inte någon avmattning på efterfrågan. Bolaget växer på samtliga av sina fem kontor i Sverige och Spanien, varav ett är i Borlänge. Gabriel Henriks, platschef på Releasy i Borlänge säger följande:

Vi har blivit tilldelade ett flertal stora uppdrag den senaste tiden. Detta har bidragit till att vi utökat med ett helt nytt kontor i Borlänge, men även utfört en helrenovering av vårt kontor i Kupolen. Detta ger oss möjlighet att erbjuda fler personer sysselsättning i Borlänge, vilket känns som en extra betydelsefull uppgift just nu i och med den ökade arbetslösheten.

Gabriel-henriks Bild: Gabriel Henriks, Platschef i Borlänge

Har redan anställt över 100 personer
På bara ett par månader har man redan anställt över 100 personer. Christina Boge, rekryterare och onboarder på Releasy, säger följande:
”I och med vår tillväxt har vi haft möjlighet att utöka vår personalstyrka. Vi har redan anställt över 100 kundservicemedarbetare på bara ett par månader. Det som är unikt för oss är att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vår platschef Gabriel har själv börjat som kundservicemedarbetare och ansvarar idag för ca. 200 anställda i Borlänge.”

Vidare fortsätter Christina:

 Vi vill rekrytera personer som söker efter en långvarig och stabil tjänst inom service. Vi har haft och kommer fortsätta att ha en stabil tillväxt, vilket våra medarbetare kan känna sig trygga med.”

Christina-Boge-2020
Bild: Christina Boge, Rekryterare och Onboarder i Borlänge


Kontaktinformation
Gabriel Henriks, Platschef Borlänge
Gabriel.henriks@releasy.se
+46 73 76 74 153


Om Releasy
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 450 MKR och har drygt 1100 anställda. www.releasy.se