Trygg-kundkontakt-2020

Releasy får utmärkelsen trygg kundkontakt 2020

För oss på Releasy är det viktigt att du som kund och medarbetare kan känna dig trygg med oss. Därför är vi stolta att presentera att vi återigen har fått utmärkelsen Trygg Kundkontakt 2020.

Kontakta är en ideell bransch- och intresseförening som samlar företag inom kundservice och försäljning. Årligen delar föreningen ut utmärkelsen Trygg kundkontakt, vilket bekräftar att Releasy följer uppsatta stadgar, lagstiftning och praxis inom etisk kundkontakt.

– Trygg kundkontakt är en kvalitetsstämpel som visar att vi är ett tillförlitligt bolag som följer god sed. Syftet med utmärkelsen är att öka tryggheten och förenkla för konsumenterna att se att vi är ett seriöst bolag. För att erhålla Trygg Kundkontakt krävs det att vi har schyssta arbetsvillkor, bra arbetsmiljö, god sed i kontakten med kunder och att man genomgått Kontaktas Kontaktas medlemsutbildning, berättar Johan Frodell, VD Releasy.


Om Releasy
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 450 MKR och har drygt 1100 anställda. www.releasy.se