Event bild på big mistake, thank you, part 2

Big mistake. Thank you! Part 2

– Ett kostnadsfritt event om misstag på vägen mot succé i kundservice

Föregående år anordnade Releasy tillsammans med Indicate me ett event inom temat “Big mistake. Thank you!” Nu kommer uppföljaren som riktar sig mot både nya och gamla deltagare.
– Föregående event var väldigt uppskattat av våra deltagare, därför fortsätter vi på samma tema. Det som är nytt för i år är att vi utöver debatter, även kommer att bjuda på tre snabba föreläsningar från välkända varumärken, berättar Johan Frodell, VD på Releasy.

Föreläsningar
På plats kommer erfarna ledare från Halebop, SBAB och Swedbank att föreläsa.  Stina Jäderström, Head of Customer Service, från Halebop kommer att föreläsa om hur de har vunnit priset om Sveriges nöjdaste kunder för tionde gången och Jenny Sjövall, Chef Inbound & ansvarig för Onboarding Kundservice, SBAB, kommer att prata om deras onboarding processer. Hans Lindblom, Team Manager, Swedbank kommer att berätta mer om deras Virtuella assistent.

Djupgående debatt om chatbots
Debattörer från bland annat Swedavia, Fortum och Nordea kommer att avsluta eventet med en djupgående debatt kring chatbots. Här kommer vi få ta del av vilka minor som debattörerna gått på under implementering och vad de skulle göra annorlunda om de startade samma projekt idag. Vi kommer också få svar på vad som egentligen krävs av organisationen, tekniken och processerna för att få ett projekt om chatsbots att lyckas.

Detta och mycket mer vill du bara inte missa!

Praktiskinformation
Datum: 28 november
Starttid: 14:00 
Plats: Pipers väg 28, 170 73 Solna
Pris: Kostnadsfritt
Info & anmälan: Klicka här för mer info & anmälan >> 


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. Releasy ägs av Pulsen AB som omsätter ca 3.5 MDKR. Releasy grundades i Linköping 1984 men namnet Releasy tillkom 2008 då bolaget köptes ut från Addici AB. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret är placerat i Bergshamra i Stockholm. Releasy med dotterbolag omsätter ca 450 MKR och har drygt 1100 anställda.