Nya stjärnor utnämnda till Kung Fu Agents

I mitten av september firade Borås, Linköping och Borlänge med tårta då respektive site presenterade varsin ny Kung Fu Agent.

Till vänster i bilden har vi Andreas Standar som har jobbat på Releasys Boråskontor sedan April 2017.

Det känns riktigt bra att ha blivit Kung Fu, ett mål jag haft länge. Målet var att bli den första som nådde denna nivå i Borås, men jag får väl nöja mig med att bli den andra, säger Andreas med ett leende på läpparna.

I mitten har vi Emma Jakobsson i Linköping som började på Releasy i samband med uppstart av SL-uppdraget.

– Detta kom verkligen som en överraskning! Det som känns bäst är att mitt arbete med att dagligen hålla koll på mina siffror i Indicate Me har gett resultat. Jag känner att jag har lyckats med att balansera det med rätt mängd timmar telefon och mail, då jag arbetar mycket administrativt annars.

Till höger ser vi Oskar Vennerström som har jobbat på Releasy i Borlänge sedan september 2017.

– Det känns oerhört kul att bli Kung Fu Agent! Jag ser fram emot att förvara den här titeln och att tillsammans med mina kollegor hjälpa varandra att uppnå både våra gemensamma och personliga mål.

Vi frågade våra nya Kung Fu Agents vilka tips och trix de kan ge till andra som vill nå lika långt som de har gjort:

– Genom att lyssna på kunden, ställa mycket frågor under samtalet kan vi leverera en bra upplevelse för alla kunder. Det leder till högre NKI:er och ger mig en boost att prestera bättre på alla komponenter inom karriärtrappan, berättar Andreas.

– Ha en bra förståelse för hur Indicate Me fungerar. Följ upp dina siffror regelbundet både själv och med TL för att nå dina mål. Våga även dela med dig av dina förbättringsförslag och din kunskap till dina kollegor, beskriver Emma.

Med fokus på teamets totala statistik har jag försökt se till att jag alltid är bidragande till helheten. Jag försöker alltid ligga i linje med eller till och med över teamets snitt vilket har lett till att jag klarar av alla krav för nivån, säger Oskar.

Vi önskar alla tre nya Kung Fu Agents ett stort grattis! Ni bidrar verkligen till att Releasy presterar den bästa möjliga kundupplevelsen!


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.