Releasy sponsrar Borås Pride 2019

Den 27-29 juni slöt Borås upp för människors rätt och lika värde. Det är med glädje och stolthet Releasy valde att sponsra fjärde upplagan av Pride i Borås.

Borås Pride är en festival med syfte att skapa trygga mötesplatser för HBTQIA-personer genom att synliggöra de normer som genomsyrar samhället och dess konsekvenser. Pride bjöd in till en öppen folkfest i hjärtat av Borås och uppmuntrar ett öppet klimat för att bryta normer, fördomar och diskriminering.

– Förra året var första gången vi som företag deltog på Borås Pride. Eventet levde helt klart upp till våra förväntningar och det kändes som en självklarhet att vara på plats i år igen. Ambitionen är att vårt deltagande på Pride ska bli ett stående inslag! För oss som arbetsgivare är det ett självklart ställningstagande att alla har rätt att vara sig själva och att ingen ska begränsas av normer kring sexualitet, etnicitet, tro, funktionsvariation eller något annat. Tillsammans kan vi skapa en förändring i samhället genom att aktivt bidra för att motverka fördomar och diskriminering, säger Jens Gunnarsson Business Manager i Borås.

Förutom olika mötesplatser för samtal, reflektion och kunskapsfördjupning har Pride präglats av glädje och minnen av nya människor och bekantskaper för en långsiktig utveckling för ett bättre samhälle för HBTQIA-personer.

Releasy deltog i Paraden och har funnits på plats i en monter på Stora torget för att visa sitt stöd och sprida glädje med ansiktsmålningar, popcornmaskiner och engångstatueringar i regnbågens alla färger.


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.