Johan Blomgren, Borås första Kung Fu Agent!

Johan Blomgren sitter med ett chockat ansiktsuttryck när han får veta att han klivit upp och blivit Boråskontorets första Kung Fu Agent.

För att bli Kung Fu Agent måste en nominering skickas in till Releasys ledningsgrupp. När sedan ledningsgruppen tittar på detta lägger de stort fokus på att dessa medarbetare arbetar enligt Releasys värderingar, dessa är:

 • Kundens vänner är våra vänner.
  Vi behandlar våra uppdragsgivares kunder som våra egna.
  Inget problem är för litet, inget behov för stort.
 • När kunden är nöjd har vi nått halvvägs.
  Först löser vi kundens ärende på ett effektivt sätt.
  Sedan levererar vi mer än vad som förväntas av oss.
 • Vi utvecklas tillsammans med våra uppdragsgivare.
  Vi förstår vår uppdragsgivares verksamhet.
  Vi är proaktiva och ser ofta möjligheter innan uppdragsgivaren gör det.
 • Vi skapar tusentals relationer. En i taget.
  Vi är lyhörda i varje kundkontakt.
  Vi är flexibla, tillgängliga och enkla att ha att göra med.

Detta visar verkligen Johan Blomgren i sin vardag på jobbet. Johan sitter på uppdraget Telia och är en mycket driven och engagerad medarbetare. Med tre år av erfarenhet hjälper han gladeligen sina kollegor när de stöter på problematik.

Johan säger ”Det här känns verkligen jättebra! När karriärtrappan lanserades kände jag att detta var ett bra sätt att lyfta duktiga agenter. Jag blev triggad och satsade verkligen järnet! Jag är ganska tävlingsinriktad och bestämde mig direkt för att jag skulle bli bäst, jag skulle bli Kung Fu Agent.”

För att bli Kung Fu agent måste du hålla en hög standard när det kommer till de mål som ska uppnås, detta ska sedan upprätthållas under längre period. Vi undrar därför hur Johan har gjort detta?

”Jag har egentligen inte tänkt så mycket på mina siffror, jag har bara försökt göra varje ärende lite bättre och då kommer statistiken på köpet. Dessutom har jag haft en väldigt stöttande ledare som hjälpt mig på vägen.”

Om någon vill ha lite tips och trix för hur de kan utvecklas i trappan, kan de kontakta dig då?

”Absolut, det är bara maila mig…. Shit nu kanske jag kommer få 100 mail att svara på”.

Vi vill verkligen ge Johan ett stort grattis, detta förtjänar du verkligen!


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.