Thommy Andersson tillträder som ny IT-chef på Releasy

Med 20 år inom IT-branschen och många år som ledare har Thommy en gedigen erfarenhet som han nu tar med sig in i rollen som IT-chef. I rollen kommer han ansvara för kvalitet, leverans och vidareutveckling av Releasys IT-struktur och tekniska lösningar.

Thommy kommer närmast från en tjänst som driftchef med leveransansvar för IT-tjänster. På Releasy kommer han ansvara för IT ur ett managementperspektiv.

– Tidigare har ansvaret för IT och WFM på Releasy delats, till följd av att vi växer och nya tekniska lösningar utvecklas ser vi ett ökat behov och där är Thommy ett välkommet tillskott. Hans erfarenhet kring leverans av IT-tjänster är en styrka i arbetet för att vidareutveckla vår IT-avdelning och samarbeten med våra leverantörer för att säkerställa att Releasys IT-leverans håller högsta klass, säger Johan Frodell, VD på Releasy.

Med sin långa erfarenhet har Thommy utvecklat en god förståelse för tekniska lösningar och processen bakom leveransen av IT-tjänster. Hans tekniska kunnande är värdefullt för att säkerställa rätt tjänster och framtida satsningar för Releasys verksamhet och utveckling.

– Att ta klivet in som IT-chef på Releasy känns både inspirerande och otroligt spännande. Min förhoppning är att Releasy i stort, men också framförallt våra uppdragsgivare, märker att vi sakta men säkert tar ett kliv framåt när det gäller kvalité i vår leverans av IT. Mitt motto är good to great och det är något jag kommer jobba efter här på Releasy, berättar Thommy.

Vi på Releasy hälsar Thommy Andersson varmt välkommen!