Gabriel-henriks

Releasy tillsätter en ny platschef i Borlänge

Gabriel Henriks är en trygg ledare med gedigen erfarenhet inom kundservice, ledarskap och planering. Han kommer närmst från Releasy i Linköping, där han har haft ansvar för 150 kundserviceagenter inom sin dåvarande roll som Business Manager.
Gabriel startade sin karriär inom Releasy 2010, då som telefonförsäljare. Sedan dess har han arbetat sig genom hela organisationen – från Agent till Teamledare till Business Manager. Nu tillträder han som Platschef i Borlänge.
– Från start har Gabriel haft en enorm utvecklingskurva, därtill har han visat ett stort engagemang och driv, vilket har lett till att han nu kliver in i rollen som platschef i Borlänge. Gabriel ser och tar tillvara på möjligheter och får alla att sträva åt samma håll, vilket är betydelsefulla ledaregenskaper som skapar resultat, berättar Johan Frodell, VD på Releasy.

 

Stor förståelse för verksamheten

Genom åren har Gabriel samlat på sig stor kunskap kring organisationen. Han är både socialt kompetent, har hög strategisk höjd och har visat styrka som ledare, både i med- och motvind.
– Jag tar med mig erfarenheten av att leda och hantera krislägen under tuffa tider och att komma ur det med positiva resultat. Jag är helt övertygad om att allt är möjligt att uppnå så länge som alla strävar åt samma håll, berättar Gabriel.

Vidare tar han med sig erfarenheter från respektive roll, vilket han tror har skapat en djupförståelse för att stötta strategiskt på alla nivåer.

I rollen som platschef kommer Gabriel att säkerställa en hållbar organisation med trivsel bland medarbetare, ekonomisk lönsamhet och hög leveranssäkerhet mot våra kunder.
– Jag ser framemot att stötta och utveckla kontoret i helhet. Det är många nya kunder och branscher som jag inte jobbat med tidigare som jag ser framemot att sätta mig in i. Samtidigt händer det mycket på marknaden just nu med AI och teknik, där vi har hög potential att utveckla vårt samarbete och gå framåt med flera kunder, berättar Gabriel.


Avslutningsvis tillägger han:
– Jag startade min karriär på Releasy i Borlänge och det är otroligt roligt att komma tillbaka efter 3 år och se att kontoret har växt, antagit fler uppdrag samt att det fortfarande är en lojal arbetsplats. Många medarbetare finns kvar från min tid och det är en fin sammanhållning på kontoret. Det finns en riktigt bra grund och höga förutsättningar för att vi tillsammans med våra uppdragsgivare ska nå ännu högre nivåer!


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.