Anton-Valentiner

Anton Valentiner träder in i teamet för affärsutveckling

Vi välkomnar Anton Valentiner som kliver in i rollen som Junior Business Developer. I rollen kommer han framförallt att fokusera på utveckling av Releasy i stort.
Anton kommer närmast från Releasy i Linköping där han har arbetat med att möta kunder i telefon, sociala medier och 2nd-line. Därtill har han även utbildat nya kundserviceagenter samt arbetat med kvalitetssäkring.

– Mitt fokus som kvalitetsansvarig låg specifikt mot ett av våra uppdrag. Det är den stora skillnaden med min nya roll, där jag kommer att fokusera på Releasy i helhet och att vara ett stöd för alla siter/uppdrag som kan behöva hjälp, berättar Anton.

Vidare berättar Anton att han tror att hans erfarenhet av att arbeta produktionsnära kommer att bli ett viktigt verktyg i projekt som fokuserar på medarbetarna.

– Eftersom jag började på Releasy som agent och kommer från en tjänst där jag arbetade mycket nära operations kan jag bidra med erfarenheten därifrån. Jag har ett annat perspektiv gentemot övriga i affärs- och verksamhetsutvecklingsteamet, vilket kompletterar övriga i teamet. Att inkludera agenternas perspektiv ytterligare i våra utvecklingsprojekt kommer att tillföra mycket, säger Anton.

Nya utmaningar
Förutom att kliva in i en ny roll, har Anton även flyttat från sin hemort Linköping till Stockholm, där huvudkontoret är positionerat.
– Det känns verkligen jättebra! Självklart är jag lite nervös eftersom det är en helt ny miljö med nya utmaningar som jag möjligtvis inte har stött på tidigare. Samtidigt är detta vad jag ser fram emot mest, förklarar Anton.

 Avslutningsvis tillägger han:
– Jag ser även framemot att arbeta med mitt nya team och att möta fler uppdragsgivare för att tillsammans utvecklas mot det bättre. Jag är helt övertygad om att vi kommer att åstadkomma mycket tillsammans!


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.