Linkopings-stadsfest-2018

Releasy deltar på Linköpings Stadsfest!

Vi på Releasy älskar att träffa och knyta nya kontakter. Vi ser därför extra mycket framemot att delta som sponsorer på Linköpings Stadsfest den 24- 25 augusti.
Nu är det dags igen, för nionde året i rad arrangeras Linköpings Stadsfest. Folkfesten brukar bjuda på konserter, aktiviteter, tävlingar och mycket mer.

– Det är många av oss på Releasy som brukar delta privat på Linköpings Stadsfest. Arrangemanget är helt fantastiskt! Vi har många gånger sagt att vi borde delta som företag och nu är det äntligen dags. Det blir faktiskt första gången som Releasy deltar och vi är mycket förväntansfulla! berättar Anna-Lena Karlsson Platschef på Releasy.

Syftet med arrangemanget är att samla och skapa en knutpunkt mellan stadens näringsliv och medborgare. Vanligen brukar festligheterna locka närmre 300.000 besökare.

– Linköpings Stadsfest är ett viktigt initiativ för att skapa en attraktionskraft till vår stad, men också för att skapa stolthet. Som stationerade i Linköping tycker vi att det är viktigt att synas och att hjälpa till att lyfta staden, förklarar Anna-Lena.

Sponsrar med stor glädje
Det är med stor glädje som Releasy väljer att delta som sponsorer och kommer under eventet att ha en monter.

– Vi är fastbeslutna om att vara en rolig arbetsplats där alla trivs. Vi står för glädje, gemenskap och härlig anda. Därför vill vi anordna en härlig monter med tivolitema. Vi kommer bland annat att ha ett lyckohjul på plats där man kan vinna fina priser, bjuda på popcorn och ha en fototävling med pris varje gång.

Avslutningsvis tillägger Anna-Lena:

– Kom gärna förbi vår monter och dela en härlig sommarupplevelse med oss om du har vägarna förbi!

Anna-Lena-Karlsson
Anna-Lena Karlsson
Platschef
Releasy


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.