Sponsrar Borås Pride 2018 med stolthet

Det är med stor glädje och stolthet som Releasy väljer att sponsra Pride i Borås. Pride har som syfte att skapa trygga mötesplatser för HBTQIA-personer och att motverka diskriminering.

Den 29-30 juni är alla varmt välkomna till hjärtat av Borås för att fira alla människors rätt och lika värde. Värdeord förknippade till eventet är bland annat öppenhet, inkluderande och glädje, vilket är värdeord som stämmer väl överens med Releasy’s värderingar.

– Pride är en viktig sammanställning för att betona allas lika värde, oavsett könsidentitet och sexualitet. Hos Releasy är alla välkomna och vår företagskultur präglas av mångfald, därför är det viktigt för oss att synas i ett sådana här sammanhang. Vi tror på att olikheter kompletterar varandra och skapar en magnifik helhet, säger Christoffer Andersson Platschef i Borås.

På frågan vad Christoffer anser om Pride svar han följande:

– Det är ett fantastiskt fint, men framförallt viktigt event. För mig personligen och som chef på Releasy, är det viktigt att visa mitt stöd till något som borde vara självklart, nämligen att alla har rätt att vara den personen man är och tycka om vem man vill. För mig är det här ett självklart ställningstagande, ingen tvekan om den saken.

Releasy på Pride

Det här blir första gången som Releasy som företag kommer att delta under Pride i Borås och förväntningarna är stora.

– Vi är många som är otroligt laddade och som ser framemot att delta på årets Pride i Borås. Tillsammans blir vi en enhet som kan bryta normer, fördomar och genomföra förändringar i samhället, säger Christoffer.

Under eventet kommer Releasy att gå i paraden samt anordna med en monter på Stora torget.

– Om du befinner dig på Pride, kom gärna förbi vår monter! Vi kommer att bjuda på mycket glädje och kärlek. Här kan du även få gratis popcorn och engångstatueringar i regnbågensfärger, berättar Jennifer Tjernlund, Rekryterare på Releasy.

Avslutningsvis tillägger Jennifer med ett stort leende,

– Som Christoffer har nämnt, så är vi många som ser framemot att delta på årets Pride och som rekryterare på Releasy ser jag personligen framemot att träffa många olikheter och hoppas på att möta nya potentiella kollegor!

 

Christoffer-andersson-2 Jennifer-tjernlund

Christoffer Andersson
Platschef, Releasy

Jennifer Tjernlund
Rekryterare, Releasy


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.