Senior Agents i Stockholm

Under gårdagen samlade vi Senior Agents i Stockholm för att ge dem en värdefull utbildning som de kan ha nytta av i sin nuvarande roll på Releasy, men som även kan vara meriterande i kommande arbetsliv.
Releasy tycker att det är viktigt att medarbetare känner att de kan växa och utvecklas inom företaget, därför har vi en karriärtrappa som synliggör de utvecklingssteg som finns hos oss. Redan efter 6 månader har vi fått flera Senior Agents inom företaget som har uppnått fina siffror och visat ett stort engagemang,
– Igår samlade vi alla våra Senior Agents i Stockholm från 2 av våra kontor (Linköping och Borlänge) för en spännande utbildning. Min förhoppning är att de fick med sig värdefulla insikter samt känner att de fick möjlighet att utbyta erfarenheter, tips och råd med andra kollegor och andra kontor. Under utbildningen har de fått utföra en DISC-analys, vilket är ett personlighetstest som kan ge dem en bättre förståelse för hur de själva fungerar i olika sammanhang och hur andra personer kan uppfatta dem, berättar Caroline Calissendorff, HR Business Partner på Releasy.

Medarbetarberättelser från 3 av våra Senior Agents

Daniel Sikström, Borlänge
Daniel Sikström hamnade på Releasy för ungefär 1 år sedan efter att ha fått ett tips från sin syster som också arbetar inom bolaget. Inom loppet av 1 år har han redan klättrat högt inom Releasy och innehar idag rollen som Senior Agent, vilket är det näst högsta steget i Releasys karriärtrappa.
– Mina bästa tips till andra som vill klättra och göra karriär i Releasy är att inte vara rädd. Våga tro på dig själv, fråga dina kollegor om tips och råd så kommer du att komma långt! Säger Daniel.

Vidare berättar Daniel att han trivs väldigt bra på Releasy, framförallt eftersom arbetsuppgifterna är väldigt varierande och att den ena dagen inte är den andra lik.

Johan Danielsson, Borlänge
Johan Danielsson sökte sig till Releasy i maj 2016 efter att ha sett en annons i lokaltidningen om att C More och TV4 behövde stärka upp sin kundservice.
– Jag kommer ihåg att jag fick jobbet i perfekt tajming och att allt klaffade rent tidsmässigt, berättar Johan.

Vidare berättar Johan att han började sin resa inom Releasy som Agent och att han redan efter 1 år blev produktspecialist. Därefter har utveckling inom företaget bara fortsatt.
– Jag hann precis bli Senior Agent, innan jag blev Team Leader, vilket är den roll som jag har idag. Mina bästa tips till andra som vill utvecklas och göra karriär är att drivas av en stark vilja. Var målmedveten och ge dig anamma på att nå dit du vill. Ge dig inte. Med vilja kommer man väldigt långt. Sedan behövs även disciplin, säger Johan.

Johan tycker att Releasy är ett bra exempel på ett företag som tror och tar hand om sina anställda.
– Min utveckling på Releasy har gått väldigt snabbt, och det bara med en gymnasieutbildning i bagaget. Här vill man att medarbetare ska klättra och utvecklas. Man tror på den kompetens som finns i företaget, berättar Johan.

Avslutningsvis tillägger Johan.
– Det bästa med rollerna som jag har haft inom Releasy är att arbetsuppgifterna har varit väldigt varierande, oavsett nivå. Varje dag har varit unik. Sedan har jag fått möjligheten att träffa väldigt många olika människor via olika kommunikationskanaler (telefon, mail, chatt, sociala medier), kollegor och idag träffar jag även våra uppdragsgivare, vilket är väldigt är lärorikt och ger stimulans.

Anna Persson, Linköping
Anna Persson studerar på universitet och har valt att arbeta 25% på sidan av sina studier. Trots hårda studier och en tjänst på bara 25%, har Anna ändå lyckats att nå näst högsta nivån i Releasys Karriärtrappa – och det endast på 1 år. Imponerande!
– Jag sitter i det bästa teamet. Vår sammanhållning är fantastiskt bra och alla håller en bra ton! Så länge man gör sitt bästa, så går det bra! Säger Anna med ett härligt skratt.


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.