Kunf-gu-agents-releasy-3

Våra första Kung Fu Agents är utsedda!

Vi säger stort GRATTIS till Josefin Hållander i Linköping och Mikael Andersson i Borlänge som intar titeln om att bli Releasys första Kung Fu Agents någonsin! Det här är två personer som sticker ut och som har levererat höga resultat samt har ett mindset att hela tiden utveckla sig själva, uppdraget och Releasy.  

I höstas lanserade vi Karriärtrappan, ett internt program bestående av fem steg som främjar medarbetaren till utveckling inom Releasy. Karriärtrappan är ett sätt att växa som agent och göra karriär inom kundtjänst. Att nå den högsta nivån, som är Kung Fu Agent, är riktigt svårt och ställer höga krav på medarbetaren, men nivån innebär också fina belöningar.

Kung FU Agent i Linköping
Josefin Hållander är vår första Kung Fu Agent i Linköping. På frågan om hur det känns och vad som är hennes framgångsfaktorer svarar Josefin följande:
– Det känns väldigt roligt eftersom det var så många duktiga som var nominerade. Jag tror mina framgångsfaktorer har varit att visa framfötterna och ett intresse för att ständigt utvecklas här på Releasy.

Henrik Lundberg som är Josefins Team Leader säger följande om hennes framgångar:
– Hon har gjort en enastående resa här på Releasy. Hon har visat att hon vill framåt och vill växa, och alltid tagit feedback positivt och arbetat på att bli bättre. Josefin har verkligen växt som person sedan hon började hos oss, idag är hon en tjej med karaktär som vågar ta plats och som inte är rädd för att göra sina åsikter hörda.

Vidare berättar Henrik att Josefin har en stark kämpaglöd.
– Hon är alltid entusiastisk till nya utmaningar och tar dessa med ansvar och engagemang. Hon kämpar hela tiden med att hålla de KPI-nivåer som krävs. Josefin är verkligen en värdig Kung Fu Agent.

Henrik-lundberg-josefin-hallander

Henrik Lundberg, Team Leader &
Josefin Hållander, Kung Fu Agent

Kung Fu Agent i Borlänge

Mikael är Releasy andra Kung Fu Agent och den första i Borlänge. Han är en sann ambassadör för andra kollegor inom Releasy. Han är en person som kliver in och levererar när det krävs samt har slagit många rekord på Releasy. Även när han går utanför sitt område och hjälper till på annat håll har han en förmåga att alltid lyckas leverera. Mikael har under sin tid på Releasy visat ett stort engagemang som sträcker sig långt utanför sin egen leverans. Ofta blir han presenterad för nya medarbetare med orden ”Det här är Micke. Har ni frågor så gå till honom för han kan allt.”

På frågan hur det känns att bli Borlänges första (!) Kung Fu Agent utbrister Mikael:
– Det känns helt fantastiskt!

Vidare berättar Mikael att han tror att hans framgångsfaktor har varit sitt genuina intresse för uppdraget och sitt driv. När Karriärtrappan lanserades i höstas var han fast besluten om att nå den högsta nivån.
– Med sin kompetens och suveräna leverans är Mikael Andersson vår första Kung Fu Agent på kontoret i Borlänge. Genom sitt engagemang och vilja för ständig förbättring – både för Releasy samt vår uppdragsgivare – så är Mikael ett lysande exempel på vad vi söker i en Kung Fu Agent. Stort grattis Mikael! säger, Patric Lindgren, Team Leader på Releasy.

Stort GRATTIS Josefin Hållander och Mikael Andersson!


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.