Sl-kundtjanst-sergels-torg

Nu är nya SL Kundtjänst på Sergels torg invigd!

Vi har sedan tidigare meddelat att vi, tillsammans med Trafikförvaltningen, ska öppna SL:s nya kundtjänst på Sergels torg. I fredags hade vi en inofficiell invigning för medarbetarna och under gårdagen bar den officiella invigningen av stapeln.

Läs också: Måndagen den 28:e maj öppnar vi SL Kundtjänst Sergels torg >>

Igår kl.11:00 påbörjade vi invigningen av nya SL Kundtjänst på Sergels torg.  Kristoffer Tamsons (M), trafiklandstingsråd fick äran att utföra invigning.

”Som ni vet händer det väldigt mycket i Stockholm, det byggs nytt, det byggs ut och det förändras, och det gäller också SL-trafiken. Det görs storsatsningar på att bygga ut tunnelbanan och förstärka vår kollektivtrafik i takt med att Stockholm växer”, sa Kristoffer under sitt tal.

Kristoffer-Tamsons-m
Kristoffer Tamsons (M)
Trafiklandstingsråd

På plats befann sig medarbetare, fotografer och resenärer.

– Vi är många som har arbetat hårt och intensivt med att realisera det här projektet. Jag vill säga stort tack till min kollega Anna Roos som har gjort ett enastående jobb. Jag vill även säga tack till Joakim Cederholm, Eric Karlsson och Henrik Sandell samt alla agenter. Sedan vill jag uppmärksamma Markus Nilsson, Jonas Rhudin och Maire Rosengren, som har drivit projektet hos Trafikförvaltningen och gjort det här möjligt. Under ett par månader har vi också haft många hantverkare som gjort ett fantastiskt arbete, säger Robert Söderström, platschef på Releasy.

Vidare berättar Robert:

– Det har som sagt varit många som har arbetat hårt inom det här projektet och det är därför extra roligt att se att så många besökare kom på invigningen. Så snart bandet klipptes fylldes kundytan med nyfikna besökare, vilket var helt fantastiskt att se! Vi är alla laddade på att leverera den bästa kundupplevelsen till alla resenärer.

Från idé till verklighet
För några år sedan fick Marie Rosengren och Jonas Rhudin, från Trafikförvaltningen, en idé om att de ville skapa Sveriges mest centrala kundtjänst och att kunderna skulle få exakt samma service, oavsett vilken kanal de valde för att kontakta SL.

– Att få en idé i en offentlig förvaltning är inte alltid en enkel grej, men efter att envist kämpat med och mot byråkrati, beslutsordning och budgetprognostisering lyckades vi faktiskt få alla beslut vi behövde, berättar Jonas.

Idag, några år senare, står kundtjänsten alltså redo att ta emot besökare.

– Jag vill ge Markus Nilsson en stor eloge för sin insats. Ingen kan snacka med arkitekter, byggare och projektledare som Markus. Det har blivit ett ordentligt lyft av lokalerna. Skillnaden är enorm. Man kan knappt tro att det är sant, avslutar Jonas med ett stort leende.

 SL_Kundtjanst_7 SL_Kundtjanst_4  SL_Kundtjanst_6  SL_Kundtjanst_9
SL_Kundtjanst SL_Kundtjanst_1  SL_Kundtjanst_8  SL_Kundtjanst_5
SL_Kundtjanst_3 SL_Kundtjanst_2 Sl-kundtjanst-sergel

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.