komptensmassan-norrkoping

Möt Releasy på kompetensmässan i Norrköping

Tisdagen den 15 Maj kommer Releasy att delta som utställare på kompetensmässan i Norrköping.
Kompetensmässan är en mässa för privatpersoner som vill utvecklas och komma vidare i karriären eller ta steget till en helt ny bransch. Syftet med mässan är att knyta företag och privatpersoner samman.

Under de senaste tre åren har Releasy tredubblat sin omsättning och ökat antalet medarbetare från 350 till 1000. Vi har fortfarande en stark tillväxt och letar ständigt efter nya stjärnskott som vill utvecklas och göra karriär inom kundservice.

– Vi ska anställa ca. 70 personer innan sommaren bara i Linköping och ser Komptensmässan i Norrköping som en möjlighet att möta nya potentiella medarbetare samt berätta mer om de utvecklingsmöjligheter som finns hos oss på Releasy, säger Carolina Cleber, rekryterare på Releasy.

Vidare berättar Carolina att ett av företagets största fokusområden har varit och är att främja medarbetare till utveckling.

–  Vi arbetar med en Karriärtrappa på Releasy, vilket är ett internt program för utveckling där vi synliggör de olika utvecklingsmöjligheterna inom Releasy. Karriärtrappan bygger på att om en medarbetare gör ett bra jobb, så ska den uppmärksammas och belönas. 

Avslutningsvis berättar Carolina att flera personer inom Releasy kommer att delta under Komptensmässan.
– För oss är det viktigt med transparens, därför kommer befintliga medarbetare befinna sig på plats som själva kan berätta hur det är att arbeta hos oss. Har du vägarna förbi, kom gärna förbi vår monter så berättar vi mer om vår verksamhet och de utvecklingsmöjligheter som finns hos oss.

Praktiskinformation

  • Datum: 15 maj 2018
  • Tid: 10:00 – 17:00
  • Plats: Louis de Geer konsert & kongress, Dalsgatan 15 i Norrköping
  • Monter nr: 3
  • Hemsidahttp://www.kompetensmassa.se/

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.

För mer information
Anna-Lena Karlsson
Tel. +46 (0)70 384 59 40
Mail. Anna-Lena.Karlsson@releasy.se