Elina

Releasy stärker upp huvudkontoret med en Business Development Manager

Vi välkomnar Elina Jonsson som kliver in i rollen som Business Development Manager på Releasy. I rollen kommer hon framförallt att fokusera på att driva affärs- och förändringsprojekt samt att arbeta med verksamhetsutveckling.
Elina kommer närmast från Cabonline Group där hon har arbetat som CEO Trainee samt som projektledare. Med erfarenhet av att driva strategiska projekt, förändringsarbete och modernisering av en traditionell bransch, tar hon med sig kunskapen om att arbeta målmedvetet och fokuserat.
– Min styrka ligger i att driva projekt och att arbeta med utveckling samt att sätta struktur för att förbättra, effektivisera och tydliggöra, både inom befintliga och nya områden. Jag arbetar med ett tydligt mål- och affärsfokus för att få taktik och strategi att lira, berättar Elina.

Efter en vecka på Releasy har Elina fått följande uppfattning av vår verksamhet:
– För mig är Releasy en framåt och modern organisation som arbetar utifrån en värdestyrd grund. Inom branschen pågår en spännande utveckling med stora möjligheter för framtidens kundservice. Releasy vill utvecklas tillsammans med sina uppdragsgivare och medarbetare för att hela tiden leverera den bästa upplevelsen.

Avslutningsvis tillägger Elina.
– Jag ser framemot att vara en del av ett framåt och spännande företag. Releasy har haft en enorm tillväxt de senaste åren och det ska bli intressant att vara med att fortsätta utveckla verksamheten mot målet att bli ännu bättre. Jag ser framemot att arbeta med något som jag brinner för och att få vara med på den digitala resan som pågår i branschen!

Vi på Releasy hälsar Elina Jonsson varmt välkommen!

__________________________________________________________________________________

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.