IK-brage-Releasy

Releasy inleder sponsorskap med IK Brage för att stödja fotbollens gemenskap

Releasy har inlett sponsorskap med IK Brage, en idrottsförening i Dalarna vars verksamhet utgörs av fotboll.

Fotboll är en sport som stämmer väl överens med Releasys värderingar. Releasy står för gemenskap, glädje och härlig anda, vilket är något som fotboll också präglas av.

– Vi är glada över att ha möjlighet att stödja IK Brage, som är en förening med lag från barnnivå ända upp till Superettan, och att vi på så sätt kan främja hälsa och laganda, berättar Madeleine Zetterman, Marketing Manager på Releasy.

Laganda är något som viktigt för Releasy och därmed även i valet av idrottsföreningar som Releasy väljer att stödja.

– IK Brages värderingar utgår ifrån gemenskap, respekt och ansvar, vilket är värderingar som vi kan identifiera oss med. Föreningen har även ett aktivt CSR-arbete, där föreningen samarbetar med Borlänge Kommun och näringslivet för att skapa ett bättre samhälle i Borlänge, Dalarna och Sverige. Då ett utav våra kontor ligger i Borlänge är det ett naturligt val att stödja en förening likt IK Brage som driver arbetet med att skapa ett trivsammare Borlänge, säger Madeleine.

Anki Kjellberg arbetar som marknadschef på IK Brage och är glad över att ha Releasy ombord:

– Jag önskar Releasy varmt välkomna till IK Brage! Det kommer att bli ett spännande år att följa. Tillsammans är vi IK Brage! 


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.

För mer information
Madeleine Zetterman, Marketing Manager,  Releasy
Tel. +46 72 251 41 84
Mail. Madeleine.zetterman@releasy.se