Releasy får utmärkelsen Trygg Kundkontakt 2018!

Kontakta är en ideell bransch- och intresseförening för företag inom kundservice och försäljningen. Årligen delar föreningen ut utmärkelsen Trygg kundkontakt.

Utmärkelsen Trygg Kundkontakt är ett bevis på att Releasy uppnår uppsatta stadgar, lagstiftning och praxis inom etisk kundkontakt.  

– Märkningen visar att vi är ett seriöst företag inom kundservice och försäljning. För att få utmärkelsen behöver vi uppnå satta krav, både internt och externt. Kraven inkluderar personalvillkor, arbetsmiljö likaväl hur vi hanterar kontakten med våra slutkunder, berättar Johan Frodell, Vd på Releasy.

Att Releasy uppnår de satta kraven inom branschen visar på att du som medarbetare och kund kan känna dig trygg med oss.


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.

För mer information

Johan Frodell, VD,  Releasy
Tel. +46 70 482 27 90
Mail. johan.frodell@releasy.se