Möt Releasy på LIAM-dagen i Linköping

Linköping är en av Sveriges främsta studentstäder och utsågs till årets studentstad 2016/2017. Onsdagen den 8 november kommer Releasy att befinna sig på till LIAM-dagen, vilket är en arbetsmarknadsdag på Linköpings Universitet.

Releasy kommer att vara en av utställarna på LIAM-dagen i syftet att möta stadens studenter. Som stationerade i Linköping tycker Releasy att det är viktigt att träffa och knyta kontakt med framtidens drivkrafter.

Under LIAM-dagen kommer vi att befinna oss på plats för att informera om vårt varumärke och vad Releasy står för, men även för att berätta om de möjligheter som finns hos oss, både under och efter studierna.

Om du befinner dig på Linköpings Universitet, kom gärna förbi vår monter så berättar vi mer.

Praktisk information

  • Datum: 8 november
  • Tid: 09:30-15:00
  • Plats: Key-huset vid Campus Valla, Linköpings Universitet.