lyckat-event-releasy-2

Lyckat event i Linköping

 

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som kom på vårt öppna hus i Linköping i onsdags samt till alla våra fantastiska medarbetare som hjälpte till att göra eftermiddagen/kvällen till succé.

I onsdags öppnade vi upp våra dörrar och bjöd in till öppet hus i Linköping. Det främsta fokuset för majoriteten våra besökare var att delta på speedintervjuer. De hade CV:t redo och var fokuserade på att gå på intervju.

Josefin Danielsson som arbetar som HR-generalist är nöjd med eventet.

– Det här är andra gången som vi anordnar ett öppet hus här i Linköping. Jag tycket att det är ett bra sätt för att ge potentiella nya medarbetare en inblick i vår verksamhet, i vad jobbet innebär och för att ge dem en förståelse för den gemenskap som finns mellan oss kollegor.

Vidare berättar Josefin att hon träffade många bra kandidater och att det var en intensiv eftermiddag/kväll där hon satt fast i intervju-rummet i stort sett hela eventet.

Stort engagemang bland medarbetarna
Under eventet visade alla medarbetare på Releasy ett stort engagemang. Agenter ställde upp på att låta besökarna medlyssna på live-samtal, teamledarna hade anordnat med tävlingar och våra Business Managers utförde företagspresentationer.
– Alla medarbetare gjorde ett kanonjobb! Vi var alla härligt trötta när vi gick hem men hade med oss så mycket energi, säger Anna-Lena Karlsson, platschef på Releasy.