halebop-sveriges-nojdaste-kunder

Halebop vinner titeln om Sveriges nöjdaste kunder

Halebop är en av våra uppdragsgivare och i september gick vi ut med nyheten att Halebop ökar i popularitet bland sina kunder. Igår publicerade Svensk kvalitets index (SKI) sin årliga undersökning om kundnöjdhet bland svenska mobiloperatörer, där Halebop stod som vinnare.

Det är väldigt kul att se att vår uppdragsgivare vinner titeln om Sveriges nöjdaste kunder. Vad det gäller kundservicedelen har vi fokuserat på att varje kontakt kunderna har med kundservice ska innebära en positiv upplevelse, oavsett vad ärendet gäller.

– Vi mäter kvaliteten på alla kundärenden med hjälp av vårt uppföljningssystem från Indicate me och hittar snabbt avvikelser som vi kan agera på. Vi strävar alltid efter att bli bättre och det är jätteroligt att vi har fått denna utmärkelse för åttonde gången, säger Johan Frodell, VD på Releasy.

Under gårdagen firade vi vinsten stort med en Halebop-tårta.

 


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.
För mer information
Johan Frodell, VD
Tel. +46 70 482 27 90
Mail. Johan.frodell@releasy.se