oppet-hus-med-releasy

Öppet hus med Releasy

 

Onsdagen den 11 oktober öppnar vi upp våra dörrar och bjuder in till öppet hus.
Vi utlovar en trevlig eftermiddag där vi visar upp vår verksamhet och presenterar hur det är att arbeta hos oss. Du kommer att få chans att ställa frågor till Business Managers/Teamledare, träffa nuvarande kundtjänstmedarbetare och se dig omkring i våra fräscha lokaler.

Kom förberedd med CV
Vi behöver förstärka vårt team med många nya kompetenta medarbetare och vill gärna träffa dig, dina vänner och anhöriga som är intresserade av att arbeta som kundtjänstmedarbetare. Under eventet kommer vi att samla in CV:s och genomföra speed-intervjuer.

Vi kommer även erbjuda medlyssning, tävlingar och mycket mera.

Vi ser framemot att träffa dig. Välkommen!

Praktiskinformation


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.

För mer information
Anna-Lena Karlsson
Tel. +46 (0)70 384 59 40
Mail. Anna-Lena.Karlsson@releasy.se