komptensmassan-linkoping

Möt Releasy på kompetensmässan

Kompetensmässan har som syfte att koppla företag och privatpersoner samman. Hit kommer besökare som önskar att komma vidare i karriären och utställare som letar efter nya stjärnskott. Tisdagen den 3 oktober kommer Releasy att delta som utställare på kompetensmässan i Linköping.

Under de senaste tre åren har Releasy tredubblat sin omsättning, ökat antalet medarbetare från 350 till 1000 och tilldelats ett flertal nya upphandlingar. Detta har bidragit till ett stort tryck på HR-avdelningen som ständigt letar efter nya stjärnkompetenser och rätt medarbetare.

– Vi ser Komptensmässan i Linköping som en möjlighet att möta nya potentiella medarbetare och berätta mer om vår verksamhet. I takt med vår tillväxt är vi i behov att förstärka vårt team, säger Anna-Lena Karlsson, Platschef på Releasy.

Vidare berättar Anna-Lena om att det kommer finnas kundtjänstmedarbetare på plats för att berätta om sina upplevelser och erfarenheter av yrket.

– För oss är det viktigt att med transparens och en förankring till det verkliga arbetslivet. Därför kommer befintliga medarbetare befinna sig på plats som själva kan berätta hur det är att arbeta hos oss.

Praktiskinformation

  • Datum: 3 oktober 2017
  • Tid: 10:00 – 17:00
  • Plats: Linköping Sportcenter
    Gumpekullavägen 3
    582 78 Linköping
  • Monter nr: 85
  • Hemsida: http://www.kompetensmassa.se/

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.
För mer information
Anna-Lena Karlsson
Tel. +46 (0)70 384 59 40
Mail. Anna-Lena.Karlsson@releasy.se