30-tal-rekryteringar-releasy

30-tal nyrekryteringar i Borlänge genom nytt avtal med TV4 och C More

I hård konkurrens valde C More och TV4 Play Releasy som kundservicepartner i den upphandling som nyligen avslutats.  Uppdraget ställer stora krav på flexibilitet då ringmönstret är minst sagt varierande och ofta knutet till startider för matcher och evenemang. C More och TV4 Play vill möta kunden på kundens villkor och tillgänglighet står därför i fokus. Därutöver strävar de efter att vara personliga och nära oavsett var och hur de blir kontaktade.

”C More och TV4 Play erbjuder ett omfattande och högkvalitativt utbud dygnet runt, både när det gäller C Mores utbud av sport, film och serier och TV4 Plays utbud av nyheter, underhållning och det bästa ur TV4-kanalernas värld. Då är det också centralt för oss att kunna erbjuda en högklassig kundservice vid alla tidpunkter. Det skulle vi inte mäkta med utan extern hjälp”, säger Marie Blomkvist, Head of Customer Service på C More.

Uppdraget kommer att hanteras från Releasys kontor i Borlänge och innebär att ca 30 nya medarbetare behöver anställas under våren där första gruppen går i utbildning under maj månad. Samarbetet innebär också att Releasy tar ett huvudansvar för kundservice online och kommer att implementera och hantera både kunskapsdatabas och självservice på C More och TV4s hemsidor.

I takt med att marknad och affär förändras vill C More och TV4 Play anpassa kundservicen och Releasy är den aktör som de bedömde kunde möta dessa behov. ”Releasy är den aktör som bäst kan möta våra kunders behov nu och framöver i form av bra och snabb service i alla kanaler. I likhet med C More och TV4 Play agerar Releasy snabbt med korta beslutsvägar, något som är viktigt för ett framgångsrikt samarbete.” Marie och alla involverade ser fram emot att starta det nya samarbetet: ”Tillsammans ska vi bygga en unikt bra kundservice.”

C More och TV4, som nu ingår i Bonnier Broadcasting, lägger stor vikt vid kulturen hos samarbetspartners som måste förstå och spegla värden som passion, enkelhet och samarbete. Eftersom C More och TV4 Play växer snabbt och löpande förbättrar erbjudandet värderas också förmågan att långsiktigt växa tillsammans, både ur ett kompetens- och serviceperspektiv.

Releasy är inne i en intensiv tillväxtfas, att C More och TV4 Play väljer Releasy som partner vittnar om att vårt erbjudande och arbetssätt är konkurrenskraftigt. Vi ser att fler och fler uppdragsgivare söker en helhetsleverantör för alla moment kring mötet med kunden. Inom det området har vi kommit långt och har partneravtal med aktörer inom telefoni, självservice online med kanalstyrning, proaktiv chatt samt optimering av försäljning online. Vi är mycket glada för det kommande samarbetet med C More och TV4 Play”, säger Releasys Vice VD och CCO Lina Bjelkmar.