soka-online

De flesta föredrar att söka information online – men…

Att hitta det man letar efter på internet är hyfsat enkelt. Med hjälp av Google eller motsvarande tjänster som t.ex. Bing finner man det mesta man söker efter. Allt är frid och fröjd ända tills du kommer till en företagssida och behöver hjälp med support eller produktinformation. Du kanske använder den interna sökfunktionen men ger snabbt upp då svaret du får inte matchar din fråga och är helt irrelevant.

Som tur är finns det en lösning. Vi på Releasy har i Humany hittat ett system som hanterar detta och mycket mer. Vi erbjuder en paketlösning som vi enkelt integrerar med er befintliga kundtjänst och hemsida och som ser till att era besökare blir behandlade som de förväntar sig. Lösningen är en användarvänlig serviceportal med lättnavigerade kategorier, inbyggd sökfunktion och topplistor som skapas utifrån vilken fråga som ställts. Integreringen gör att all styling matchar övriga webbsidor och serviceportalen känns därmed som en naturlig del av företagets hemsida.

En viktig del av systemet är kanalstyrning! Vi på Releasy vet att en kundtjänst som smidigt kan slussa ärenden till rätt servicekanal ofta uppnår en mycket hög kundnöjdhet. Beroende på vilken fråga som ställs erbjuds besökaren den servicekanal som passar bäst i just det specifika fallet. Ibland krävs personlig service och då kan som svar på frågan ett särskilt telefonnummer visas. I andra fall kan anpassade svarsformulär vara bättre eller länkar till chatt och e-post. I de fall besökaren är inloggad erbjuder Humany ett personligt gränssnitt som utgår från kundens profil. Möjligheten att visa ett utvalt innehåll innebär att kunden endast erbjuds relevant och personlig information på det språk som matchar kundens profil.

Vi vill gärna berätta mer om hur vi på Releasy kan förnya er kundservice. Hur vi kan hjälpa er att ge era kunder och besökare ett bemötande som leder till både ökad försäljning och högre kundnöjdhet. Idag föredrar 72 % att söka information om företag online framför telefon och e-post. Ge dem en positiv upplevelse så har du kommit en bra bit på vägen!

För mer information vänligen kontakta:

Jonathan Scherl
Operations Project Manager
Mobil: 070 – 265 12 53
E-post: jonathan.scherl@releasy.se

Releasy Customer Management AB
Pipers väg 28
SE-170 73 Solna
Vxl: 0771 – 350 900