Boka biljett med ökad service!

Det ska vara roligt, enkelt och lite spännande att boka biljett till den nya showen du vill se. Och det ska vara enkelt att få svar på alla frågor som dyker upp på vägen. Det vet Showtic som nu har gett i uppdrag till Releasy att göra upplevelsen ännu bättre än tidigare.

På Showtic.se köper du biljetter till de bästa nöjesupplevelserna i Skandinavien inom show, musikal och teater. Här erbjuds föreställningar på arenor som exempelvis Intiman, China Teatern, Oscarsteatern, Hamburger Börs och Lisebergsteatern. Du hittar också Wallmans i Stockholm, Oslo och Köpenhamn samt Golden Hits och Vallarnas Friluftsteater m fl.

För att möta den ökade efterfrågan av biljettbokning valde Showtic under våren 2015 att outsourca sin gästservice till Releasy. Releasy har lång erfarenhet av kundservice och ser fram emot ett utvecklande samarbete. Releasy erbjuder ett system som ger utomordentligt bra möjligheter till uppföljning och mätning vilket är nyckeln till hög kvalité, flexibilitet och ökad kundnöjdhet.

”Anledningen till att vi i hård konkurrens valde Releasy som leverantör till vår gästservice är att Releasy motsvarar våra krav på flexibilitet, kvalitet och uppföljning” säger Theresia Norrman, kundtjänstchef på SHOWTIC.

För mer information om Releasy och våra olika tjänster vänligen kontakta Lina Bjelkmar, (CCO) på lina.bjelkmar@releasy.se