Releasy växer och behöver anställa ett 50-tal säljare i Linköping

Releasy i Linköping har fått nya uppdragsgivare, bland annat inom försäkringsförmedling, och vi har därför ett sort behov av att utöka antalet försäkringsförmedlare. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande från och med nu och fram till årsskiftet.

”Vi ser stor potential att växa inom försäkringsförmedling och behöver nu fler sökande till dessa tjänster”, säger platschef Julia Johansson. Som anställd hos Releasy får du en betald utbildning som certifierar dig som försäkringsförmedlare. Tidigare erfarenhet från försäljning är meriterande men inte ett krav.

Förutom uppdragsgivare inom försäkring har Releasy även säljuppdrag inom el-, media- och telekombranschen. Releasy tillämpar branschens kollektivavtal via Unionen och alla anställda erhåller fast lön.