Ny Operations Manager för Releasy

Under augusti tillträdde Niklas Wangson som ny Operations Manager för Releasy. Niklas kommer primärt att arbeta med att ytterligare förbättra Releasys position som ledande outsourcingleverantör av kundservice och försäljning, samt med att vidare stärka vårt varumärke kring proaktivitet och nytänkande.

Niklas kommer närmast från TeliaSonera, och har innan dess arbetat med att utveckla operations inom bolag i både Sverige och utomlands.

“Jag ser mycket fram mot att arbeta på Releasy, det är vad jag sett på min korta tid här, ett bolag med mycket driv och duktiga medarbetare. Mitt mål med jobbet är att vi i framtiden skall vara ett naturligt val för större bolag när man söker en partner för att vårda relationen med sina kunder. Med detta följer även ett arbete för att stärka våra tjänster och säkerställa att vi har en produktportfölj som är anpassad för framtiden.”